Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Cuckoldok mennyire fontos nektek a cuckold a szexben?
10-es! Próbáld egyszer a combfixes lábfejéről lenyalni. Na az aztán...
2024. ápr. 24. 22:17
Nekem hétvégente jut olyan élmény. Bár én nem vagyok jelen,vagy a párom megy a pasihoz,vagy ő jön hozzánk,ha én elmegyek otthonról.
2024. ápr. 25. 06:42
12.
Ugye, mennyire nem lényeges ott lenni? A fantázia isteni, meg utána, amikor visszakapod!
2024. ápr. 25. 10:56
13 Nem lényeges. Láttam már élőben,de jobban izgat,ha nem vagyok jelen. És a párom jobban élvezi a jelenlétem nélkül.Nekem ez fontos,hogy a lehető legjobb legyen neki is.
2024. ápr. 25. 11:43
Nálunk sem mindig a jelenlétemben történik.Nézni is szeretem,de az is nagyon izgat,ha nem vagyok jelen,viszont tudom,hogy mással van.
2024. máj. 8. 05:21
Fiük, magyarázzátok el kérlek, hogy mi a fene jóbabban ha nyíltan mással szexel az asszony? Ti nem tudjátok kielégíteni ezért van? Vagy mert nehogy unalmas fos legyen az egész ezért ezzel dobjátok fel? Vagy mert egyszerűen olyan tipusu pasik vagyok aki csúnyák, megálzkodók, érzelmileg satnyák?
Köszönöm ha értelmes választ kapok erre!
2024. máj. 8. 05:38
Ezt te úgyse fogod megérteni 16-os. Miért jó sielni? Miért jó sportkocsival száguldozni? Miért jó a pacal? Miért jó cigarettázni? Miért jó focimeccset nézni? Miért jó sörözni? Miért jó márkás cuccokat beszerezni? És most direkt olyan dolgokat írtam össze, amiket én nem szeretek vagy hidegen hagynak, de sok más ember odavan értük. Egyszerűen nem vagyunk egyformák, van akinek ez jön be, van akinek az.
2024. máj. 8. 05:46
17# vétózom a válszod. Tárgyakról írsz. Az ember, a nő, a társad, szeretőd nem egy kacat holmi.
Amikor hallottam olyat nő szájából, hogy egy vagy két palit vitt haza, hogy a palija előtt dugják meg mert az impotens volt amúgy és habi élvezte ezt az a csávó is, na ott volt a kulcsszó, hogy IMPOTENS. Gyerekek! Így még értem, de ha teljesen potens a férfi és úgy megendedi, sőt rábeszéli asszonypajtit erre az túl megy azona határon, hogy ingyen qrva fogalom. Egy potens pasi ha unja is az asszonyt félre bas*zik. Mással dugni látni megalázás és lenézése is a hapsi mivoltjának. Szóval nem. Nem értem. Nem is akarom azt hiszem. 🙂
2024. máj. 8. 05:59
Akkor vétózzad, ki nem szarja le, hogy te mit gondolsz?! Nem tárgyakról írtam, hanem érzésekről és élményekről, de mivel nem akarod megérteni, ezért nem is fogod megérteni. De nem is kell megértened, mert marhára nem számít az sem, hogy te érted-e és az sem, hogy mit gondolsz a témáról. :)
2024. máj. 8. 06:31
Nagyszerű 19#. Köszönöm! 👏
2024. máj. 8. 06:44
Kapcsolódó kérdések: