Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Melyik a legnagyobb hátrány egy faroknál?
Büdös semmiképpen se, de hát a méret is legalább annyira fontos.
29N
Ha büdös, azt jobb esetben szappannal és vízzel lehet orvosolni, de gondolom szex előtt a fürdés és higiénia egy alap dolog!
A szmegmás ahogy olvastam az a folyamat amikor már huzamosabb ideig nem mossa meg, vagy nem tudja hátrahúzni pl fitymaszűkülete van és lerakódik neki a cucc, bár ezt is lehet orvosolni.
A pigmenthiányos farok engem egyáltalán nem zavar, semmiben sem befolyásolja a szexet.
Ha görbe attól függ milyen mértékben, nem biztos hogy attól még rossz vele.
Ha kicsi, vagy nem áll fel az viszont már problémás!
Nekem ez mind azonnal kizáró ok.
N
Az alap higiéniának nincs köze a farok milyenségéhez. Az nem hiba, hanem nettó gusztustalan lustaság, szóval szerintem nem tartozik ide.
A legjobban az zavar, ha valami heg, vagy dudorok vannak a farkán. Tudom, hogy csak esztétikai gond és nincs vele baj, de engem pl. szopás közben ez nagyon zavar. Gusztustalan a kis dudorokat nyalogatni.
Szexnél zavaró, ha túl kicsi a mérete.
Látványra pedig az, ha nagyon sötét a színe.
7
Ha a kis dudorok alatt vírussal terjedő szemölcsöt érted, hát, az nem csak esztétikai gond.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!