Panelban lakók, mit tartotok a panel-élet legnagyobb hátrányának?
A köszönni nem tudó, csak bámuló, de a saját életemmel és saját magammal jobban tisztában levő szomszédok, vagy amelyik felettem lakott és éjjel nappal fúrt de csak sok érintőt, fogalmam sincs h nézhet ki az a lakás.
Visszatérve az elejére, senki nem ismer senkit jóformán de pletyka az megy éjjel nappal, a radarozó nyuggerekről már ne is beszéljünk.
Aztán az üveghangon vonyitó gyerek, egyszer arra keltem h konkrétan mintha a sátán mászott volna elő a seggéből olyan kínkeservesen nyeritett, a hideg rázott. Aztán a betonpapucsban közlekedők ugye, a minden bútort naponta többször jó lassan és hangosan átrendezők.
Papírvékonyfalak túloldalán élő, énközpontú emberekhez való alkalmazkodást.
(az énközpontú alatt most azt értem, hogy "csakazértis" vasárnap reggel 7-kor porszívóznak, egész héten felújítanak félévig, hajnalban ajtót/ablakot csapkodnak, de ha szóváteszed elküldenek tudod hova)
Hogy Magyarországon lehet alatta egy nagyüzemi hentes.
https://www.gyakorikerdesek.hu/emberek__lakohely-szomszedok_..
Legnagyobb előnye az idő... mióta családiházban élek, rengeteg időm megy el hülyeségekre... fűnyírás, gazolás, ágak metszése, tető javítás, szélkár, jégkár, vízelvezetés, stb mindig van valami sürgősen megoldandó
Panelban meg hazaértem, aztán azt csinálltam amit akartam... nyugodtan bringázhattam, motorozhattam, mehettem balcsira amikor akartam... most meg itt a nyár de eddig 3x ültem idén a motoromon...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!