Kezdőoldal » Szexualitás » Heteroszexualitás » Molett telt nővel nagyon jó a...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Molett telt nővel nagyon jó a szex, mi teszi annyira izgalmassá, érzékivé őket a férfiak szemében?

Figyelt kérdés
Maga a testalkatnak köszönhető nagy telt mellek, kerek formás fenék, vagy az hogy talán odaadóbbak a szexben?

ápr. 11. 21:55
1 2
 11/12 anonim ***** válasza:
81%
Barátnőm elég nagydarab, régóta együtt vagyunk, azóta még szedett magára. Mikor összejöttünk, nem kifejezetten molett csajokra vadásztam, de már előtte is észrevettem, hogy egyre többet figyelek fel a molett, telt csajokra, szép nagy idomokkal. Ő is ilyen, igencsak nagy cickók, szép nagy has (kifejezetten izgat), egész formás, szép nagy popó, és vaskos combok, ezeket nagyon imádom. Az első szexet vele sosem felejtem el, elkpesztő volt. Nem feltétlenül azért, mert kompenzált az alkata miatt, egyszerűen hatalmas a kémia közöttünk. Nagyon bejön a teste, és emellett nagyon szenvedélyes, a maximumot hozza ki belőlem. És igen, vannak hátrányai a nagy súlynak, lassúak a pózváltások, vannak pózok, amelyek szóba sem jöhetnek (mondjuk nem is kívánom az akrobatázást), vagy hamar fárad pl lovaglónál. De ezek egyáltalán nem zavarnak, nekem nagyon bejön. És ami érdekes, hogy rengetegen megnézik, nemegyszer próbálták a kezemről is lecsapni.
ápr. 13. 07:15
 12/12 anonim ***** válasza:
0%
Dehogy jó... És még megjelenni is ciki velük!
ápr. 22. 11:59
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!