Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Molett telt nővel nagyon jó a szex, mi teszi annyira izgalmassá, érzékivé őket a férfiak szemében?
Figyelt kérdés
Maga a testalkatnak köszönhető nagy telt mellek, kerek formás fenék, vagy az hogy talán odaadóbbak a szexben?ápr. 11. 21:55
2/12 anonim válasza:
Nekem van jó és rossz tapasztalatom molett nővel. Nem igaz, hogy odaadóbbak szexben, sok ugyanúgy önző, vagy nagyon béna.
Nekem tetszik a duci alkat azért is inkább ilyen partnert, barátnőt kerestem mindig is. Vizuálisan és érintésre is izgatóbb, belsőre meg ugye vékony lány is lehet izgató és molett is.
3/12 anonim válasza:
Nekem a vékony alacsony lányokkal van jobb tapasztalatom ! 44F
4/12 anonim válasza:
Mindenféle személyiségtípus van köztük, nekem is leginkább érintésre izgatóak nagyon a telt formák.
5/12 anonim válasza:
Nem függ az alkattól, egyik sem rosszabb mint a másik, vagy nem attól jobb, hogy molett.. Volt már alacsony pici szőkével olyan fergeteges a szex..
7/12 anonim válasza:
Az, hogy van bőven mit fogni, és nem kell félned hogy agyonnyomod, ha ráfekszel.. :)
8/12 anonim válasza:
Szerintem nem ezen múlik. Ha így lenne, akkor egy nő, ha meghízik, automatikusan jobb lenne az ágyban. De ha visszafogy, akkor pedig romlik a teljesítménye?
9/12 anonim válasza:
En sem vagyok vékony de ameddig egy pasi se panaszkodott
10/12 anonim válasza:
Számomra semmi, én a vékony, sportos nőket kedvelem.
De kinek mi!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!