Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Első alkalom után vegyesek az érzések bennem, ez mindig így lesz?
Erdekes ez is. Ugye ha egy ferfi dugni akar, es jelentkezik egy no hogy jojjon harmasba, sot, elotte a no elmegy hozza kettesben kiproblani, ki mondana erre nemet? :D Van, hogy en is bevallalnam a harmast, bar annyira nem tetszik. De ugy, hogy elotte a not felprobalhatom egyedul, hat ezzel siman visszaelnek, megdugnam a not es utana nem is mennek harmasozni, mert minek, keszen is vagyok.
Masik oldalrol pedig vetitsuk le ugyanezt rad: szeretnetek egy plusz not, talaltok is, erre kozlod a novel, hogy mielott athivnatok harmasba, te atmesz es megdugod... mit gondolna a no? Hogy tenyleg van parod? Mutatnal kepet, es akkor elhinne? Vagy videohivas kene? :D Meg nem gondoltam erre, lehet igy kezdek el csajozni, hogy van nom, es masik not keresunk harmasba, elotte pedig atmegyek lyukat probalni...
Nyilvan nem lenne ilyen no, aki vallalkozna erre, csak azert irtam le a te oldalad is, hogy lassuk, mennyire nincs egyenloseg a nemek kozott. Tarskereson az a masik pasi rohog magaban, hogy atment hozza egy no tesztnek, te meg lehet nem talalnal hasonlo not. Es meg haza is vitte a pasi farkat videon... de cuki love story!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!