Kezdőoldal » Szexualitás » Heteroszexualitás » A párom azt mondta frigid...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

A párom azt mondta frigid vagyok, mit gondoltok?

Figyelt kérdés
Szóval kb 1 hónapja hogy áttértünk a gumiról a tablettára, nekem ez az első, 19 múltam. Mostanában mindig azt akarja, hogy szex után miután elment bennem hagyjam kifolyni előtte, akár hason fekve, akár kutya pózban. 1x-2x belementem de kényelmetlenül érzem magam ettől, lehet túl szégyenlős vagyok?
2024. ápr. 11. 13:58
1 2
 11/12 anonim ***** válasza:
50%

Először is a frigid jelentése teljesen más. Maximum arra gondolt, hogy prűd lennél vagy túl szégyenlős. Szóval egyrészt nekem az első reakcióm az lenne, hogy egy ilyen sötét gyökér ne szóljon be, aki magyarul sem tud.

Másrészt attól, hogy van egy dolog, ami téged nem vonz, attól prűd sem leszel. Nem vagyunk egyformák. A szex lényege a kölcsönös élvezet, amiről a párodnak fogalma sincs, hiszen az első kompromisszumnál elkezd beléd kötni. Én a helyedben szabadulnék az ilyen együgyű alaktól, de az a minimum, hogy megmondod, hogy nem, nem vagy az, de nem kell mindennek tetszenie, amit ő akar.

Ne ragaszkodj olyanhoz, aki csak a saját érdekeit nézi. Tudom, nehéz, de jó tanács.

2024. ápr. 11. 14:44
 12/12 anonim ***** válasza:
100%
Mondd neki, hogy ne csak nézd, hanem nyald tisztára! És ülj rá a szájára!
2024. ápr. 11. 15:46
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!