Kezdőoldal » Szexualitás » Heteroszexualitás » A párom azt mondta frigid...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

A párom azt mondta frigid vagyok, mit gondoltok?

Figyelt kérdés
Szóval kb 1 hónapja hogy áttértünk a gumiról a tablettára, nekem ez az első, 19 múltam. Mostanában mindig azt akarja, hogy szex után miután elment bennem hagyjam kifolyni előtte, akár hason fekve, akár kutya pózban. 1x-2x belementem de kényelmetlenül érzem magam ettől, lehet túl szégyenlős vagyok?
2024. ápr. 11. 13:58
1 2
 1/12 anonim ***** válasza:
10%
A pasid balfütyi.
2024. ápr. 11. 14:01
 2/12 anonim ***** válasza:
95%
Ha ő neki ez a kérése, akkor gondolom neki ez tetszik, és izgatja, nem kell szégyenlősködnöd nem egy nagy dolog.
2024. ápr. 11. 14:03
 3/12 anonim ***** válasza:
13%
Jesszus! Ahelyett, hogy örülne, hogy a fiatal párja gumi nélkül engedi, ... Miért jó hülyeségekre kérni a másikat?
2024. ápr. 11. 14:04
 4/12 anonim ***** válasza:
95%

Nem frigid vagy, hanem kicsit szégyellős.

De jó lenne, ha az érzéseidről őszintén tudnál vele beszélgetni. Vagyis erről is. Lehet, hogy egy kis nyugatás, biztatás után téged se zavarna.

2024. ápr. 11. 14:10
 5/12 kisördög1 ***** válasza:
84%

Mármint az a kellemetlen hogy nézi ahogy kifolyik a cucc (szégyenlősség) vagy inkább az zavar hogy nem törölheted le (higiénia). Ez egyébként egyik sem frigidség.

Amúgy ha ez izgatja és részedről vállalható akkor miért ne mennél bele?!

2024. ápr. 11. 14:13
 6/12 anonim ***** válasza:
95%
Amúgy miért zavar ez? Így is úgy is kifolyna akkor nem mindegy ha nézi? Azért ez nem olyan kérés amit ne lehetne teljesíteni szerintem. Meg párszor már meg tetted szóval utána már nem kéne szégyelni szerintem.
2024. ápr. 11. 14:15
 7/12 anonim ***** válasza:
100%
Nem vagy az, de szerintem ez nem is egy durva vagy balga kérés. Én értem a miértjét.
2024. ápr. 11. 14:16
 8/12 anonim ***** válasza:
100%
Nem vagy frigid, ez szégyenlősség. Egyébként ez nem nagy kérés, ha tudod hogy tetszik neki szeretné látni, szerintem nem nagy dolog megadni ezt neki.
2024. ápr. 11. 14:19
 9/12 anonim ***** válasza:
100%
Ha neked sem rossz, engedd amit kér tőled.
2024. ápr. 11. 14:20
 10/12 anonim ***** válasza:
100%

Szerintem nem vagy frigid,emiatt biztos, ráadásul az mást jelent...

Szerintem próbáljátok megtalálni kommunikáció útján a közös nevezőt, ami mindkettőtöknek kielégítő megoldás.

2024. ápr. 11. 14:20
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!