Kezdőoldal » Szexualitás » Heteroszexualitás » Glory hole élménybeszámolók?

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Glory hole élménybeszámolók?

Figyelt kérdés
2024. ápr. 11. 11:50
 1/8 anonim ***** válasza:
95%

Szerintem sok helyen inkább pasik vannak a másik oldalt és nem csajok.

Ezért inkább kerülöm ezeket a dolgokat.

Beszélgettem online "csajjal" aki fura mód elég hamar offos lett amikor rákérdeztem, hogy valóban csaj e és nem kamus pasi :D

2024. ápr. 11. 11:52
 2/8 anonim ***** válasza:
100%
Olyan helyen voltam ahol valóban volt csaj a túloldalon. De az kifejezetten ilyesmi hely volt.
2024. ápr. 11. 12:05
 3/8 anonim ***** válasza:
100%

Hát igen, nekem is mindig ott van sla fejemben, hogy biztos nő van a túloldalon??

Ezért ki sem próbálom.

2024. ápr. 11. 12:21
 4/8 anonim ***** válasza:
100%
Ez megvan a másik oldalon is. Feleségem benne lenne, hogy 4-5 nagy farkú pasival eljátszon bent, de ki tudja milyen ápolatlan és trger palik lesznek ott.
2024. ápr. 11. 12:31
 5/8 anonim ***** válasza:
86%
miért nem kerestek a neten 5 pasit. aztán ledumáljátok, és ott végzitek. de is végig néznéd a. ott megint a félelem, mi van ha néha cseréltek:)
2024. ápr. 11. 12:45
 6/8 anonim ***** válasza:
100%
Rutinos ember átnéz először a túloldalra, hogy nő van-e odaát. Ha van is nő a túloldalt ott lesz mellette a pasija is, aki az esetek 90%-ában biszex a szintén rá akar majd kapzsulni a cséfre. Szóval ha nem akarod hogy pasi répázza a brokeszt akkor inkább várd meg amíg kijönnek és úgy búbold meg a csajt.
2024. ápr. 11. 13:29
 7/8 anonim ***** válasza:
76%

Én benne lennék szívesen.

38 éves, normális férfi vagyok

2024. ápr. 11. 13:37
 8/8 anonim ***** válasza:
75%
Nekem aztán mindegy lenne, hogy nő vagy férfi kapja be, ha jól csinálja. Én is inkább az ápolatlanságtól és fetőzésektől tartanék, meg vidéken amúgy sincs gloryhole. Én szívesen lennék mindkét oldalon.
2024. ápr. 11. 14:11

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!