Kezdőoldal » Szexualitás » Homoszexualitás » Fura, hogyha így reagálok egy...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Fura, hogyha így reagálok egy haverom élménybeszámolóira?

Figyelt kérdés

A srác szintén meleg, és neki elsők között outoltam. Az még oké is, viszont ő karakterben teljesen más. Neki a szex kb olyan mint egy biznisz, nem veszi magára, ha utána a srác nem találkozik vele, vagy ha nincs már beszélgetés. Számomra fontosabbak a személyes talik, beszélgetések, közös élmények, séták. Én nem tartom számon hány partnerem volt, szerintem 10 alatt, míg a haverom ezt vezeti, és már 200 felett tart. Nekem fura, amikor beszámol ilyenekről, hogy felugrott valami random sráchoz, megvolt, majd ment tovább.

Ő meg szerintem nem érzi, hogy nekem ez picit sok. Van egy közös heteró ismerősünk, aki amúgy elfogadó, de neki is sok már ha folytpn azt hallgathatja a haveromtól, hogy a melegeknek milyen egyszerű, csak felmegy hozzájuk és dugnak.

2023. ápr. 11. 09:23
 1/10 anonim ***** válasza:
93%
Nem fura. Különbözőek vagytok, más értékrenddel. Ő ilyen, te meg nem. Ha gondolod kérdezd meg tőle, hogy mit gondol erről a promiszkuitív életstílusáról?
2023. ápr. 11. 10:05
 2/10 anonim ***** válasza:
100%

Szerintem a haverod meséiből nyugodtan gyököt vonhatsz.

Aki henceg, az általában nem teszi,vagy teheti meg, amiről beszél.

Aki csendes, az pedig "él", de lehet,hogy olyan szerencsés,hogy párja van.

Látod, utóbbiakra vagyok úgymond irigy...

2023. ápr. 11. 10:16
 3/10 A kérdező kommentje:
Nem hiszem, hogy kamuznak, mert o tobbnyira nem a legszebb peldanyokat talalja meg. Na meg nem is a legfiatalabbakat. Csak pl nekem nagyon nincs ilyen szexualis vagyam. Ha felevig njncs semmi kavaras, akkor is rendben vagyok, eljarok futni, szorakozni,nem kellenek nekem szexpartnerek. Ő meg ezt nem erti meg, hogy miert nem jarok szaunazni rendszeresen melegkent.
2023. ápr. 11. 11:03
 4/10 Jani Belucci ***** válasza:
100%
Szerintem nyugodtan mondd meg neki, hogy nem vagy kíváncsi minden egyes dugására.
2023. ápr. 11. 11:20
 5/10 anonim ***** válasza:
100%
Szerintem is mondd meg neki, hogy neked ehhez nincs gusztusod, hogy ezeket a sztorikat hallgasd. Megvan a saját életed, azzal foglalkozol. :)
2023. ápr. 11. 11:37
 6/10 anonim ***** válasza:
88%
A negyede sem igaz annak amiket összehord.
2023. ápr. 11. 15:03
 7/10 Jani Belucci ***** válasza:
88%
#6: Hát pedig nem egy embert ismerek akik a párszázas body count-nál tartanak, és nem a szépségük miatt. Egyáltalán nem hihetetlen. Főleg hogy az illető szaunába is jár. Vannak akik ennyit szexelnek.
2023. ápr. 11. 21:45
 8/10 anonim ***** válasza:
21%

Na ja, aztán amikor kezében a pozitív lelet,vagy már kiesik belőle a xar,akkor elkezd bölcselkedni és templomba járni a legtöbb ilyen.Két ilyenről is tudok,egyik a Magnumban szocializálódott,elmondása szerint 100-120 pasi dugta meg másfél év alatt. Pozitív lett,mondani sem kell.

Másik csak gombácskát kapott egy gruppenben,de biztató,hogy csak félévente jön elő neki.

2023. ápr. 12. 05:19
 9/10 anonim ***** válasza:
80%
Az a fura, hogy ahelyett, hogy szembe mondanád neki itt panaszkodsz...
2023. ápr. 13. 18:51
 10/10 anonim ***** válasza:
100%

A felelőtlen szexet ne keverjük össze azzal, hogy sok partnere volt. Plusz ne kavarjunk ilyen gombácska storykat bele. Nem kell ahhoz 5 partner se. Igaz nekem sose volt és 100 sráccal tuti dugtam már életem során.

2023. ápr. 13. 18:54

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!