Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Fura, hogyha így reagálok egy haverom élménybeszámolóira?
A srác szintén meleg, és neki elsők között outoltam. Az még oké is, viszont ő karakterben teljesen más. Neki a szex kb olyan mint egy biznisz, nem veszi magára, ha utána a srác nem találkozik vele, vagy ha nincs már beszélgetés. Számomra fontosabbak a személyes talik, beszélgetések, közös élmények, séták. Én nem tartom számon hány partnerem volt, szerintem 10 alatt, míg a haverom ezt vezeti, és már 200 felett tart. Nekem fura, amikor beszámol ilyenekről, hogy felugrott valami random sráchoz, megvolt, majd ment tovább.
Ő meg szerintem nem érzi, hogy nekem ez picit sok. Van egy közös heteró ismerősünk, aki amúgy elfogadó, de neki is sok már ha folytpn azt hallgathatja a haveromtól, hogy a melegeknek milyen egyszerű, csak felmegy hozzájuk és dugnak.
Szerintem a haverod meséiből nyugodtan gyököt vonhatsz.
Aki henceg, az általában nem teszi,vagy teheti meg, amiről beszél.
Aki csendes, az pedig "él", de lehet,hogy olyan szerencsés,hogy párja van.
Látod, utóbbiakra vagyok úgymond irigy...
Na ja, aztán amikor kezében a pozitív lelet,vagy már kiesik belőle a xar,akkor elkezd bölcselkedni és templomba járni a legtöbb ilyen.Két ilyenről is tudok,egyik a Magnumban szocializálódott,elmondása szerint 100-120 pasi dugta meg másfél év alatt. Pozitív lett,mondani sem kell.
Másik csak gombácskát kapott egy gruppenben,de biztató,hogy csak félévente jön elő neki.
A felelőtlen szexet ne keverjük össze azzal, hogy sok partnere volt. Plusz ne kavarjunk ilyen gombácska storykat bele. Nem kell ahhoz 5 partner se. Igaz nekem sose volt és 100 sráccal tuti dugtam már életem során.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!