Kezdőoldal » Szexualitás » Heteroszexualitás » Ez csak vagánykodás a haverok...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Ez csak vagánykodás a haverok előtt? Vagy tényleg végig hozzá vonzódott? De akkor mire kellettem én?

Figyelt kérdés

Megismertem egy nagyon rendes srácot, ismerem már fél éve, de csak 2-3 hónapja kerültünk közelebb egymáshoz. Szüzek vagyunk mindketten, még nem feküdtünk le egymással.

És igen.. jön a rész, hogy belenéztem a telefonjába... Igazából arra voltam kíváncsi, hogy rólam miket mondhat, de mást találtam...

Azt részletezi a haveros csoportban, hogy egy másik nő aki idősebb is nálunk, már MEGINT (szóval sokadjára) engedi neki, hogy a fenekét megsimogassa, amikor átölelte akkor a nő nyakon csókolta őt, és hogy gyorsan arrébb is ment, mert elkezdett neki keményedni.

És hogy milyen jó csaj és mennyire meg.. szóval értitek..

Amikor szembesítettem csak hebeges habogas...

Nem értem az egészet, annyira fáj az egész..

2024. ápr. 10. 22:49
 1/6 anonim ***** válasza:
100%
Még "kisgyerek", nem áll készen a szexre.. Mindenkinek értékrendjétől függ, de én kétszer volt, hogy az akkori párom partnerem e-mailjét elolvastam, ami hát felháborított, de nem mondtam semmit.
2024. ápr. 10. 22:59
 2/6 anonim ***** válasza:
73%
Sunyi kis sz.rd.r.b! Csak kihasznál, és nagyképű is. De amikor pofáraesik a nőnél, mert az tuti hogy csak játszik vele, utána meg nálad fog kuncsorogni a kis nagyképű m.j.m!
2024. ápr. 10. 23:00
 3/6 anonim ***** válasza:
Hagyd ott.
2024. ápr. 11. 04:48
 4/6 anonim ***** válasza:
100%
Drágám, ha 3 hónap közelebb kerülés után még szűz vagy, de már a másik telefonjában kutatsz, az nem sok jót igér.
2024. ápr. 11. 05:31
 5/6 anonim ***** válasza:

Egy kérdésben számos probléma:

1. Most jártok vagy nem? Ha csak flörtöltök meg kerülgetitek egymást kamaszként, mit vársz el?

2. Normális ember nem vár hónapokat a szexszel egy párkapcsolatban. Hacsak nem vagytok még nagyon gyerekek.

3. Nem sértjük meg a másik privát szféráját, akkor sem, ha utóbb igazolva látjuk a tettünket. Nem olvasgatunk üzeneteket, amik nem nekünk íródtak.

2024. ápr. 11. 09:36
 6/6 anonim ***** válasza:
Egyrészt vagánykodás a haverok előtt, ez általában így szokott menni. ne aggódj, ha lefekszel vele, akkor rólad is hasonlóan fog beszélni. Fejben éretlen még... neked kell eldönteni, hogy vele szeretnél-e lenni, vagy keresel mást.
2024. ápr. 11. 13:30

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!