Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Fiúk nektek egy szép lány csupasz lábujjainak a látványától feláll a farkatok?
Figyelt kérdés
2024. ápr. 10. 20:41
12/18 anonim válasza:
Igen, előfordul!
Jó, hogy jön végre a szandál, papucs időszak😍
🤣🤣🤣
14/18 anonim válasza:
Nyílván tetszik egy szép női láb, formás lábujj, de felállni nem szokott tőle. Ha elkezdtem fogdosni a mellét, na attól hamar kemény lesz!
15/18 anonim válasza:
#4 Szokj le arról, hogy a valaszok elejen negatív, lelombozó kommented van. A kerdéshez szólj hozzá ha ertesz valamit és ne a kérdezőt meg a tartalmakat bírálgasd!
16/18 anonim válasza:
Már éreztem,- ha tartósan nézhettem egy szép női láb ujjait, talpboltját - hogy ficánkolt, keményedni kezdett! Ez természetes.
17/18 anonim válasza:
15. Szokj le róla hogy bíráld a válaszolót, a kérdéshez szólj hozzá!!!
18/18 anonim válasza:
4eske. Pont te kezdted bírálni a kérdést, kérdezőt. Nem kell ide jönnöd, akkor nem unatkozol.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!