Kezdőoldal » Szexualitás » Heteroszexualitás » Mi az oka hogy sok kövér...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mi az oka hogy sok kövér nőtől hallom azt hogy nem baj hogy kövérek meg senkinek nem akarnak tetszeni meg így érzik jól magukat stb de a férfiak mind azt mondják szeretnének lefogyni?

Figyelt kérdés
Közé ehet a szexualitáshoz?
ápr. 10. 20:30
1 2
 11/19 A kérdező kommentje:

9#

Érdekes, nekem volt már pár kövér nővel dolgom életem során de szinte kivétel nélkül mint pasi faló volt aki minden este más agyában köt ki, akkor azért nem lehet olyan nehéz dolguk gondolom én legalább is

ápr. 10. 21:48
 12/19 anonim ***** válasza:

Nem tudom, de az exem ugyan ilyen nő!

45 kg volt mikor összejöttünk, most 120 kg.

Ezért lett ex.

De ő elfogadja magát.🤔

Megérte kukázni 15 évet🤷‍♂️🤦‍♂️🤦‍♂️

ápr. 10. 22:44
 13/19 anonim ***** válasza:

11

Persze falhatják a pasikat, ha jut nekik. De ha van konkurenciájuk akkor csak inkább falhatnák, feltételes módba.

ápr. 10. 22:49
 14/19 A kérdező kommentje:
Hát akkor meg jön a netes ismerkedés, felregisztrálsz tinderre és csak úgy ömlenek a privát felkérések
ápr. 10. 22:50
 15/19 anonim ***** válasza:

12

Hány éves volt mikor összejöttetek? És milyen magas?

ápr. 10. 22:50
 16/19 anonim ***** válasza:

14

Ja egy nagyvárosban tuti, egy vidéki kistelepülésen ez már annyira nem igaz.

ápr. 10. 22:52
 17/19 anonim ***** válasza:

Hát én nő vagyok, és szeretnék lefogyni...

Azért, mert néhány ismerősödnél ezt tapasztalod, ne vetítsd már rá mindenkire!

ápr. 11. 01:42
 18/19 A kérdező kommentje:

Senki nem írta hogy minden kövér nő.... Azt kérdeztem hogy "mi az oka hogy sok kövér nőtől hallom...."

Legyél szíves normálisan átolvasni a kérdést mielőtt itt megsértődsz

ápr. 11. 02:01
 19/19 anonim ***** válasza:
Nekem is volt több kifejezetten kövér kedvesem.Volt,aki hormon problémák miatt nem tudott lefogyni.Olyanok is voltak,akik megunták a fogyózást,mert mindig visszajöttek rájuk a kilók.Szerintem jobb,ha valaki állandó súllyal kövér,mintha 30-40 kg menne fel-le.Amúgy sok férfi szereti a kövér nőket,de sokan ezt nem vállalják fel nyíltan.
ápr. 11. 09:22
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!