Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Nagyon sűrű női vagy férfi fanszőrzet, mennyire vonzó vagy visszataszító a szexben?
Figyelt kérdés
ápr. 10. 17:21
A kérdező szavazást indított:
Visszataszító
Vonzó
Nem érdekel milyen neki
Mindegy csak ápolt legyen
Csak a borotváltat szeretem
44 szavazat
2/11 anonim válasza:
Imádom a dús, bozontos p.naszőrt! Főleg a sötétbarnát és a vöröset!
Jól összeg.cizni! ;)
4/11 manly válasza:
Szőrös pi.a a legjobb, legizgatóbb-a csupaszra borotvált az olyan mesterséges, múvi, gyerekes, nem vonz.
5/11 anonim válasza:
Szerintem a nagyon szőrös punci a legjobb.
25/F
6/11 gabor49 válasza:
enge a szoros punci izgat csak sajnos a legtöbb nő borotválja 50/f
7/11 anonim válasza:
8/11 anonim válasza:
Szeretem ha egy nőnek igazi vad szőrös pinája van mert az nem punci meg hasonlók !De a képeken már sok nekem amit kiraktál 7
9/11 anonim válasza:
Szerintem aa kirakott képeken az sok. A legszebb legizgatóbb egy szép fazon. Egy csík, egy leszállópálya egy nyíl, egy S betű. De ápolt és szexy.
10/11 manly válasza:
Nekem volt egy fiatal barátnőm akinek nagyon szőrös volt, kb. 15 cm a punciján és nekem ez volt benne a jó.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!