Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Férfiak ,mennyire visszataszító ha egy nőnek 42es a lába ?
Figyelt kérdés
1.80 magas vagyok úgyhogy valahol szerintem normális a 41.5 -42es lábam.
Viszont néhányan már megjegyezték hogy úr isten neked meg mekkora a lábad ?
Van olyan férfi akit ez nagyon zavarna vagy visszataszítónak tartja?
2023. júl. 11. 16:37
1/17 anonim válasza:
labfetiseskent engem zavarna, nekem alig nagyobb.
akit nem erdekelnek a labak, azokat nem fogja zavarni szerintem
2/17 anonim válasza:
Egyáltalán nem zavar, sőt!
Cserélhetünk cipőt is néha
3/17 anonim válasza:
Senki nem fogja a lábad méregetni és szemmel sem fog feltünni senkinek. Addig nincs belőle probléma amíg nem csinálsz belőle problémát.
5/17 anonim válasza:
180 cm magasságnál a 42-es cipőméret egyáltalán nem nagy
6/17 anonim válasza:
Logikus, hogy ennyi mivel 180cm vagy. Nyilván magas pasid lesz aki közel 190cm vagy magasabb még nagyobb lábbal. Ennyi.
7/17 anonim válasza:
Nekem tetszene egy ilyen nő, simán elfogadnám:). Tetszene is a 42-es láb:).
8/17 anonim válasza:
Engem az jobban zavar, hogy alig lehet kapni 42-es jó női cipőket vagy szandálokat, illetve ha van kicsi a választék. Barátnőmnek is mindig ugy kell vadászni egyet.
9/17 anonim válasza:
Egyetlen egy férfinek kell, hogy tettszen, az pedig a párod.
Nem egy pici női láb, de magasságodhoz ez dukál.
Mivel magasabb vagy mint én, így nem kezdenénk egymással. Nem visszataszító, de alacsonyabb nővel kezdenék csak.
10/17 anonim válasza:
Senki sem fogja a cipőidet vizsgálni hányas szám van benne. Az én lábam is 42es, senkit sem érdekel. De az igaz, hogy nagyon nehéz találni normális női cipőket ilyen méretben sajnos.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!