Kezdőoldal » Szexualitás » Heteroszexualitás » Hogyan tudnám elérni azt hogy...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Hogyan tudnám elérni azt hogy párom szó nélkül kezdeményezzen?

Figyelt kérdés

Igazság szerint jó a kapcsolatunk és mindent meg beszélünk de mikor mondom neki hogy szeretném hogy ő is kezdeményezzen akkor annyit mond hogy ő nem olyan. Minden kapcsolatnak vannak jó és rossz részei de nem is panaszkodni akarok mert mindig meg kapom amit akarok kivéve a kezdeményezést. Olyan van hogy simogat és jelzéseket ad hogy szeretne valamit de inkább a “letámadás” kellene. :)

Nem válóok ként írtam ki szóval a negatív kommenteket nem kérek.

ápr. 10. 05:41
 1/3 anonim ***** válasza:
0%
Sehogy. Ő ilyen nyunyó
ápr. 10. 06:01
 2/3 anonim ***** válasza:
39%
Ebben a cipőben járok én is mint te, sajnos majdnem mindig én kezdeményezek. Hiába mondom hogy nekem is jó lenne, ha ő kezdeményezne. Amúgy nagyon jó vele a szex. F
ápr. 10. 06:06
 3/3 anonim ***** válasza:

Figyelj ez egyénenként eltér. Nálam pl elég volt, hogy lehajolt a partnerem, vagy pl pólót cserélt és láttam a hasát, mellét és oda mentem kezdeményezni és szex lett a vége...

Van akinél meg nem így megy. Nem jó, ha erőltetni kell a dolgot.

ápr. 10. 07:38

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!