Kezdőoldal » Szexualitás » Heteroszexualitás » Hogy lehet elérni azt egy...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Hogy lehet elérni azt egy lánynál, hogy lefeküdjön veled?

Figyelt kérdés
Na tehát 18 éves fiú vagyok véleményem szerint jóképű, mert ezt már többször is megkaptam és edőterembe is járok 3 éve tehát eléggé ki is vagyok gyúrva. Sokszor van az, hogy lányok közelednek hozzám és el is tudok társalogni velük vagy akár förtölni is de az utat az ágyba valahogy nem találom. Hogy lehet terembe vagy akár buliban is kezdeményezni. Kapcsolatot nem akarok csak szexet de nem is akarok senkit se átverni, hogy fuu de, hogy szeretem es en majd feleségül fogom venni. Természetesen védekeznék és a lány öröme is fontos lenne. Örömlányok nem játszanak:) na tehát ti hogyan szoktátok, hogy kezdeményezzek?

#szex #Kezdeményezéz
2021. okt. 3. 19:29
 1/10 anonim ***** válasza:
72%
Lemész egy diszkóba, és félóránként megvan egy.
2021. okt. 3. 19:33
 2/10 anonim ***** válasza:
100%
Szórakozóhelyek, házibulik, koncertek,fesztiválok stb. Ezeken a helyeken könnyebb alkalmit keresni vagy tinder még ki írva h csak szexet keresel. Ha valóban olyan jó képű vagy ahogy mondod akkor igazából nagyon kereseni se kell.
2021. okt. 3. 19:34
 3/10 A kérdező kommentje:
Hát épp ez az, hogy volt már, hogy csaj odajött és akár hozzám is ért kar tájék csak ilyenkor várják, hogy lépj és pl elhívod egy italra de onnan, hogy jutsz szobáig? Szégyellek olyat mondani, hogy megmutassam-e a szobám vagy ilyesmi? :)
2021. okt. 3. 19:36
 4/10 A kérdező kommentje:
Jah és pl diszkóból hova viszitek őket?
2021. okt. 3. 19:36
 5/10 anonim ***** válasza:
100%
Hát pedig csak őszintességel éred el. Ott a csaj, meghívod egy italra majd táncoltok. Ha érzed h tapad egy kis smárolás jön. Ha azt engedi akkor mondhatod neki h ezt folytassátok nálad vagy nála. Vagy azt mondod h van otthon egy üveg bor még igyátok meg ha van kedve. Ha nem tetszik neki jön a másik. És ezt nőként írom (kettes voltam)
2021. okt. 3. 19:40
 6/10 A kérdező kommentje:
Nagyon jó egy lánytól választ kapni ebben a témában, mert ti kell jól érezzétek magatokat. Te egy ilyen helyzetben nem érzed rosszul magad, hogy egy ismeretlen pasi lakására méssz fel?
2021. okt. 3. 19:43
 7/10 anonim ***** válasza:
100%
Ha alkalmit keresek és illedelmesen meg kérdezi és jelét adtam h bejön a pasi akkor nem. Az olyanokat akik azt mondják gyere dugjunk a wc-ben vagy eldugott helyen azt elküldöm. A szexnek meg kell adni a módjàt. Jó ha tényleg némi alkohol van nálad otthon h tényleg jó hangulat legyen ott. De viszont csak akkor hívj el egy csajt ha látod rajta h az a fajta és be jössz neki
2021. okt. 3. 19:50
 8/10 anonim ***** válasza:
87%
Kulturált módon! Jó fellépéssel, jó modorral, jó szöveggel! Nagyképűen, fellengzős dumával biztosan nem fog sikerülni!
2021. okt. 3. 19:55
 9/10 A kérdező kommentje:
Köszi szépen, jöhetnek még válaszok/tanácsok.
2021. okt. 3. 19:55
 10/10 anonim ***** válasza:
100%

Ugyanúgy mintha kapcsolatot szeretnél, csak éppen 10x többet kell "letenned" az asztalra szimpátiában, vonzódásban minta kapcsolatot keresnél. Utóbbit sem tudod megtenni ugyebár bárkivel, s a nők nagy része nem akar "lyuk" lenni csak úgy aznap éjszakára. Kevés nő megy eleve bele egy éjszakás alkalmiba, aki igen az meg válogatni fog. A bicepsz ehhez édeskevés.

Próbálkozz minél többet, minél több csajnál, ha már kommunikálni tudsz velük az jó dolog. Beszélgetsz, felméred a terepet, táncikálsz, csók miazmás és szépen felvezeted (a csók után!) a dogot. Lehet 100-ból 1x, vagy 200-ból 1x jön össze, de amíg nincs rutinod hogy ráérezz két mondatból (vagy éppen egy szemvillanásból) kinél esélyesebb addig csak a sörétes puska módszerrel tudsz "dolgozni".

2021. okt. 3. 21:52

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!