Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Szex kapcsolatban “illik” ilyen dolgokat felhozni? Férfiak, ti hogy reagálnátok?
Figyelt kérdés
Illik olyan dolgokat felhozni egy új szexpartnernél (de egyébként ismerjük egymást évek óta), amik lehet nem minden napi dolgok? Mivel szeretném megélni a vágyaimat, ezért gondoltam, hogy ezekre rákérdezek. Viszont nem tudom hogy reagálna rájuk.
Gondolok itt a fojtogatásra, pofozgatásra, köpködésre, mc driveban szopásra, stb… :D
Férfiak, ti hogy reagálnátok ilyen kérésekre?
Köszi a válaszotokat! :)
ápr. 9. 13:53
11/15 anonim válasza:
Csak őszintén, mert ezek a dolgok a bizalomra épülnek
12/15 anonim válasza:
A driwe-os szopást azt könnyű megoldani.
Csak kezdeményezz.
Bár nem tudom hogy miként akarod kivitelezni.
Elég sok a kamera.
13/15 anonim válasza:
Kérdezd meg, hogy hogyan áll a keményebb, durvább szexhez. Ha pozitívan akkor ki lehet fejteni, ki kit szeret, szeretne. Sőt, ha nem is annyira jön be neki de miattad megteheti mivel te is kielégíted az ő vágyait.
14/15 anonim válasza:
Szeretem ha kimondja a nő vágyait, nyíltan őszintén.
15/15 anonim válasza:
Mivel gyárilag domináns vagyok, így kifejezetten örülnék az ilyen vágyaidnak.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!