Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Szolid szerény nő, az ágyban meg egy nőstény tigris szinte?

Egyetlen ilyen nővel talàlkoztam.
Kb 25-30közül szerintem ez igazàn nem gyakori, így..

Én mostanában csak ilyen nőkkel találkozok.
De az a vicces, hogy a férjükkel is szolídak, szerények, és játszák a kifinomult feleséget, akinél minden perverz dolog kizárt.
Mikor meg velem vannak, kiélik a mocskos hajlamaikat🤷♂️
Ilyen ez a kirakat világ🫣😉😘

Az ismerősi körömben van 2 ilyen csaj. Az egyik a való életben csendes kicsit bolondos, ellenben a zárt ajtók mögött teljesen más. A párja már arra panaszkodik hogy nem igazán tudja kipihenni magát. Rendszeres hogy pl ha a csaj olyat álmodik amire beindul és éjszaka fel is ébred rá, akkor frlébreszti a pasiját hogy legyen szex. És ha szex nincs akkor jön az orál, mert érezni akarja a párját.
Igen ez elsőre jól hangzik, de amikor már 4-5 éve vagy vele és még mindig ez megy te pedig 3 műszakban dolgozol, plusz utána is hogy végre legyen saját lakásotok, na az már fárasztó. Vagy legalábbis a haverom ezt mondja (azért 1-2 hétre cserélnék vele).
A másik csaj alapvetően ognorálja a legtöbb embert. Ő is viszonylag csendes, ellenben hihetetlenül perverz, olyan szexuális segédeszköz/játékszer készlete van amit egyik másik szexshop megirigyelne...
Neki nem igazán van olyan dolog amire nemet mondana. Ott pont ebből van a gond hogy a sima szex nem elég és a pasinak folyton azon kell agyalni mi legyen az új extra ami 1-2 hónapig jó aztán jön a következő dolog...

Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!