Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
28 éves nő vagyok. Rendszeresen járok bulizni. Szerintem egy idősebb pasi nyújtotta életem legjobb szexuális élményét pedig sosem jöttek be az idős/idősödő férfiak. Más nők is tapasztaltak ilyet?
Figyelt kérdés
Picit teltebb, alacsony (165cm) nő vagyok. Hétvégén elmentem bulizni egyik barátnőmmel és volt egy idős pasi (55-65 körüli), nagyon kedvesen és úriemberhez méltóan viselkedett velünk. Rossz lelki állapotban mentem le bulizni ezért barátnőm elkezdett rábeszélni néhány ital után amit a pasi állt mindkettőnknek. Aztán az este végén haza vitt minket taxival barátnőmhöz, mert úgy beszéltük, hogy nála alszom. Felhívtuk őt is, ezt el is fogadta. A folytatást nem részletezném.ápr. 9. 00:17
21/23 anonim válasza:
Igen #20 , neked pedig marad a tripper és a herpesz 🤣
22/23 anonim válasza:
Miért ne lehetne ilyen? Én is voltam olyan nagypapa korúval, aki nagyon jó volt , összeillett a fantáziánk és fizikálisan is bírta úgy mint a fiatalok.
23/23 anonim válasza:
22
Így van, mindent az dönt el, hogy milyen a szexuális igény, nekem minden eddigi partnerem fiatalabb volt, többségük jóval fiatalabb, mint én.
De annyira, hogy soha nem siekrült még nálam idősebb nővel szexelnem, pedig akartam.
A legnagyobb korkülönbség kettőnk között 31 év volt, a lány 22 volt akkor.
A korombeli férfi már jól tudja, mi a lényeg, nem lövi el magát 2 perc alatt és mindent megtesz a partneréért.
Az élet csodás dolgokat produkál.
:)
F50+
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!