Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Sokan ajánlják itt a prostit, azoknak akiknek nem akar összejönni semmi. Akik valóban megfogadták ezt a tanácsot mik a tapasztalatok?
Nekem elégjó volt. Igazábol nem dugni mentem hanem masszázsra kézi levezetéssel.
Mikor eljött az ideje a kézimunkanak elég feszült voltam. (volt már részem kézi levezetésben) de akkor valami ette a lelkem.
És akkor mondta a lány,hogy látja rajtam a feszkot,és nem szeretné hogy rossz élmennyel távozzak,szóval ha ugy jobb lenne nekem akkor befejezhetjük kutyában... amúgy sem szokta mert nem sex partner.
Nem teketoriáztam (mondjuk nem neki akartam adni,arra (egy istennő katagoriás léányzót néztemki) kis cirogatás és durr bele!
Elég gyors voltam,szová is tette. Nem mondtam meg az okát,csak hogy ritkán dugok ezért a gyorsaság.
Nekem abszolút megérte. Vissza is mentem hozzá, és kérdeztem hogy visszajároként lehetne e?
Kicsit tétovazott de végülis kötélnek állt. De megkért,hogy ha értékelést írok akkor ezt ne írjammeg mert ő nem sex partner hanem masszázslány.
Szóval nem fogom megírni privatban sem,hogy ki ő. A szüzességemért cserebe őrzöm a titkát.
4 vagyok.
Hát ez egy kicsit nehéz kérdés. Nagyon nem az esetem viszont ahhoz képest nagyon csini. Olyan mint a 99% étcsoki. Tudod,hogy keserű lesz és nem fogod szeretni de vágyszrá,hogy kiprobáld. Ezt nem a dugásra mondom hanem a csajszira.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!