Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Van aki a párjának soha, de a szeretőjének meg igen?
Vagy nem. Azok a kérdések, amikben a kapcsolatot a szeretővel hasonlítják össze nem túl validok. Én pl sosem hasonlítottam a páromat a szeretőmhöz. Nem egy téma. Nincs miről beszélni.
Ügy is lehet mondani, hogy az egymás után jövő kapcsolataidban a partnerek ugyanazt engedték meg? Szerintem ilyen nincs.
#5: Nem vágytam rá különösebben, nem emiatt lett szeretőm.
Csak arra akartam példaként hozni, hogy volt olyan, amit csak a szeretőmmel csináltam a szexben, de nem azért, mert neki alapból többet engedtem volna.
Nekem volt olyan subom aki a férjével nem akart semmi ilyet megélni, velem elég sokat megélt.
Beszélgettem olyan nővel többel is akiknél hasonló volt a szitu, viszont találkáig nem jutottunk el általában a távolság miatt, meg nehezen tudta volna összehozni. 1-2 esetben meg nekem volt párkapcsolatom és én nem akartam félremenni, csak beszélgettem a témában.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!