Kezdőoldal » Szexualitás » Heteroszexualitás » A férj előtt élveznek bele a...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

A férj előtt élveznek bele a feleségébe a többes szexben, izgató vagy inkább undorító?

Figyelt kérdés
Két férfi egy nő felállásban, ezt persze megbeszélték hogy lehet. Mármint a feleségbe élvezni. Vélemények erről?

ápr. 8. 09:25
1 2 3
 11/27 anonim ***** válasza:
100%
Nekem egyik haverom mondta, hogy fel kellene dobniuk már szexuális életüket, mégis csak 8 éve vannak együtt. Nagyon dögös felesége van neki, mondtam neki, hogy ha benne lenne az asszony meg ős is akkor szívesen megdugnám. Óriási élmény volt számomra a szex, igaz én csak 3. fél voltam, de telelőttem. Haverom nem bánta, őt is izgatta, asszony is élvezte.
ápr. 8. 15:10
 12/27 anonim ***** válasza:
100%
en ugy tamogatnam benne,hogy egy teljesen szüz fiu elvezze tele..aki meg sosem kapott puncit.izgatna,hogy beavatja
ápr. 8. 15:13
 13/27 anonim ***** válasza:
53%
Izgató! Ki is szoktam nyalni utána! :)
ápr. 8. 18:02
 14/27 gabor49 ***** válasza:
100%
izgalmas
ápr. 9. 07:33
 15/27 anonim ***** válasza:
100%
Izgalmas, és nem csak nekem...
ápr. 9. 08:57
 16/27 Oldfire ***** válasza:
19%
Más nője tabú. Az én páromba pedig csak egy kulcs való. Az pedig nálam van
ápr. 9. 09:48
 17/27 anonim ***** válasza:
100%

A többes szexben ez bőven benne van a pakliban!

Aki ezzel nincs tisztában, az ne menjen grupizni!

ápr. 9. 21:27
 18/27 anonim ***** válasza:
47%
Ugyan még nem próbáltam de nagyon izgatna egy sportos csinospar főtagjából nyalni spermát
ápr. 10. 11:31
 19/27 anonim ***** válasza:
88%

Már miért lenne undorító? Ilyen alapon az is undorító, amikor hagyományos kettősben meglátjuk a feleségünk hüvelybemeneténél az általunk belespriccel „apatejet ” kicsorogni vagy hármasnál az, amikor a másik farok behatol a punciba, illetve a pár együtt mozog.

Ami a hármast illeti: Mi nem azt beszéltük meg, hogy a barátom beleélvezhet a feleségem puncijába, hanem azt, hogy kedvesem ezentúl a barátommal is dughat, ami – nálunk „konzervatív” embereknél – azt jelenti, hogy a nemi aktus a férfi kilövellésével ér véget, tehát természetes, hogy a feleségem punijába is beleélvezhet, amit egyáltalán nem tartok undorítónak. Kedvesem orgazmusa/i/ mellett mindig kellemes bizsergéssel tölt el a tudat, hogy a nunájában idegen ondó – a másik fiú ondója - landolt. Van, amikor előttem élvez bele a barátom (időben is), valamikor közvetlenül utánam. Ez is része a hármas szexnek.

máj. 14. 11:14
 20/27 anonim ***** válasza:
100%
Izgató,a feleségemben a másik spermája,a megosztás izgalma.
máj. 22. 19:41
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!