Kezdőoldal » Szexualitás » Heteroszexualitás » Hány partneretek volt eddigi...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Hány partneretek volt eddigi életetek során? Kort és nemet is írjatok légyszi

Figyelt kérdés
ápr. 7. 22:36
1 2 3
 21/26 anonim ***** válasza:
100%

4!!

1: egy éves kapcsolat

2: egy éjszakás

3: majdnem 2 hetes kapcsolat 😂 hamar kiderült, hogy nem illünk össze.

4: a férjem. 8 éve vagyunk együtt ☺️

25/N

ápr. 8. 17:45
 22/26 anonim ***** válasza:
59%

30-40 között, de én mindig csak sodródok az árral, nem szoktam kifejezetten a szexre rámenni, mert érzelmek nélkül nekem nem is olyan jó, de az ösztönök meg nem engedik, hogy mindig elutasítsam, de ha sokat kell érte tenni akkor el szoktam utasítani,

34/F

ápr. 8. 19:10
 23/26 anonim ***** válasza:

1

29/N

ápr. 9. 02:29
 24/26 anonim ***** válasza:
23-1
ápr. 9. 06:16
 25/26 anonim ***** válasza:

24-25

50F

ápr. 9. 06:26
 26/26 anonim ***** válasza:

Azt kell mondanom, hogy nem az számít mennyi volt, hanem hogy mennyivel volt igazán jó a szex. Ilyen tekintetben 3-at tudok mondani. Ne kérdezzétek az összeset, legyen elég annyi, hogy alacsony a jósági arány :-/

Ja, és nem érdekel az anál, ezt már most kijelentem. Egyébként privátokra válaszolok

35F (heteroszexuális)

ápr. 9. 09:36
1 2 3

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!