Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
21/39 anonim válasza:
#20 Nálunk én csináltam volna de a férjem nem
18 voltam
22/39 anonim válasza:
20. Én vagyok aki beteg. 0-24 kívánom a párom és pár hete már nem lehet
Lehet neked havi 1 elég, de nem minden nő ilyen. Mondjuk honnan is tudnád? Lehet nem tudok őket kielégíteni sem.. 😅
23/39 anonim válasza:
Jó lenne,de sajnos nem lesz,mert nincs kivel.:) De igazából már megszoktam pár éve,csak már kezd az őrületbe kergetni a hiánya.
20/F
24/39 anonim válasza:
Semmi értelme a kérdésnek
A nők írják hogy nekik nyilván volt a csávok meg hogy nekik nyilván nem
25/39 anonim válasza:
#20 akinek van párja az szexelt,
akinek meg nincs az nem. De hát ez van,ezt kell elfogadni.
#23-as voltam
26/39 anonim válasza:
Hát de a nők pár nélkül is szexelhetnek
27/39 anonim válasza:
Mire gondolsz ezzel kapcsolatban?
Bár van pár ötletem
29/39 anonim válasza:
Nem volt semmi, pedig igény az lenne rá. (Hetero férfi)
30/39 anonim válasza:
26. Ne legyél már ennyire rosszindulatú Incel!
Ezt komolyan rossz nézni..
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!