Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Szexeltél már mosdóban részegen?
Figyelt kérdés
Ha van sztori írjátok le nyugodtan!
Én afteren döfködtem tele egy csajt.
2024. ápr. 6. 14:55
1/6 anonim 

válasza:

Részegen leginkább hányni megyek oda. Nők még részegen sem térnek be a férfi részlegbe soha. Én, miközben sugárban okádok, nem állna fel. Bocs, de ez nekem így sehogyan sem ment sohasem. Te ezt álmodtad, hogy részegen lehet egyáltalán jó szex?
2/6 A kérdező kommentje:
Jó hát nem teljesen részegen, de már ittasan
2024. ápr. 6. 15:29
3/6 anonim 

válasza:

Na jó, amikor fiatalok voltunk, azért volt jó inni, mert részegen már egyedül is el bírtuk járni a diszkóban a kacsatáncot, ellenben józanul ehhez partner kellett volna, aki viszont nem mindig akadt. Sajnálatos módon a hetvenes években is bármerre jártam, a férfiak voltak többségben mindig a diszkókban. A céges bulikban is, mert a MÁV igencsak el volt férfiasodva. 50 férfira jutott 3-4 irodista csaj. Szóval vasutasnak lenni, és előtta vasúti szakközépbe járni totál gáz volt, pedig nem voltam se meleg, sem incel, tizenévekig a magánytól szenvedtem. Vasutasnak lenni nagyon szar volt csajozás szempontjából, talán a bányász szakma lehet még egy ilyen.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!