Kezdőoldal » Szexualitás » Heteroszexualitás » Mit tennétek ha a 2N 1F hárma...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mit tennétek ha a 2N 1F hármas felállásban a pasitok a megbeszéltek ellenére mégis szexelt, rányomult a másik csajra? Aki történetesen a legjobb barátnőm (ő élvezte a pasim, nekem nem tetszett). 31N

Figyelt kérdés
Szakítani, még nem szakítanék, de ilyen téren csökkent a bizalmam.

ápr. 6. 10:02
1 2 3
 11/23 anonim ***** válasza:
74%
Nem való neked a hármas. Ha ilyenbe belemész, számíts rá, hogy valaki felrúgja a szabályokat (az ész megáll... ugye), főleg ha tudatmódosító szer is közrejátszik. Ha a pasid még többet akar hasonlót, még azelőtt szakítsatok, hogy gyerekek is születnek, akkor már nehezebb ügy lesz. Nincs vele se amúgy baj, csak láthatóan más az igényszintetek szexuálisan.
ápr. 6. 10:34
 12/23 anonim ***** válasza:
41%
Disznó😂😂
ápr. 6. 10:47
 13/23 anonim ***** válasza:
54%
Férfiként írom, hogy voltam ilyen szituban! Ugyanezzel az ötlettel. Mert imádom amikor két lány, vagy nő, kinek hogy. Kényezteti egymást. De én akkor a látványt "értékelem és nem "rondítom el a f.sz.mmal a lányok buliját. Ehhez fel kell nőni! A leszbi show már az elejétől nem az volt amit ez a díszpinty férfinek nevezett nem írom ki, mit csinált. Nem másért csak a legalizált félre dugást valósította meg! A barátnő meg hogy élvezte, az egy másik dolog. Mert nem ő nyomult!
ápr. 6. 11:07
 14/23 anonim ***** válasza:
81%
Nekem a 2f 1n nem lezbi show. Ott egyértelmű, hogy a pasi mindkettőt levarja.
ápr. 6. 11:33
 15/23 anonim ***** válasza:
100%
Ha a pasi nem szexelhet az milyen hármas?
ápr. 6. 11:38
 16/23 anonim ***** válasza:
73%

Hát nehéz.

A barátnőd szerintem innen nézve nem a legjobb barátnőd.

Az embered túl önzőnek tűnik pedig nagy dolgot adtál neki.

Te kicsit túl sokat adsz keveset kérsz tipusnak tűnsz.

Ez egy életre kiható boldogtlanságot eredményezhet.

Hát egy nagyon faádalmasat és nem felszíneset kellene kommunikálnod mindenkivel. Aminek az eredménye (benne van a pakliban) lehet hogy egy teljes megújulás.

Pasi off baratnő off.

Vagy nyelsz egyett (ez a töbségre jellemző) és maradsz az elfolytonak, megalkuvónak, túl komprumisszumkésznek tűnő élethelyzetben.

ápr. 6. 11:40
 17/23 anonim ***** válasza:
60%

Ez bukó, titokban fognak szexelni.

A barátnőd direkt akarja tönkrevágni a kapcsolatod.

Vagyis az ilyen nem barátnő.

ápr. 6. 11:53
 18/23 A kérdező kommentje:

Lehet bekellene vonnom egy pasit és akkor bosszúszex meglenne, igy valamennyire megnyugodna a lelkem.

Szerencsére izmos, magas pasit könnyű találni aki betársulna erre :).

ápr. 6. 15:19
 19/23 anonim ***** válasza:
100%
És csak a baratnődet dugta meg, vagy téged is?
ápr. 6. 19:57
 20/23 anonim ***** válasza:
100%
Én arra szoktam gondolni mielőtt elmegyek hogy egy csajt dugok ( pl Tiffany tatum) a pasija meg úgy volt megbeszélve hogy csak néz minket de amikor nem figyelek akkor hátulról berakja nekem és így kb azonnal el is megyek. Mert amúgy elég nehezen...
ápr. 6. 22:56
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!