Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mit tennétek ha a 2N 1F hármas felállásban a pasitok a megbeszéltek ellenére mégis szexelt, rányomult a másik csajra? Aki történetesen a legjobb barátnőm (ő élvezte a pasim, nekem nem tetszett). 31N
Hát ez eléggé undorító. Ha lefektettetek egy szabályt és ő nem tartotta be az megcsalás részemről.
Egyáltalán nem férne bele és soha nem tudnék már úgy tekinteni rájuk, bár én amúgy is a 3-as szex után megzuhantam.
Én szakítanék. Nyilvánosan megcsalt.
Most mi van?? Becsalogattad a legjobb barinődet az ágyadba ahol ott a pasid álló farokkal, és megsértődsz ha megtetszik neki?
Te ritka hülye vagy...
36N
1-s : ez volt a szabály, alapból "leszbi" showt szeretett volna látni, de túllépte a határt.
3-s : nyilván legjobb barátnőmnek tetszett, hogy vele is foglalkozik a pasim.
Nyilván volt bennünk alkohol, de akkoris.
Ha alkohol is közrejátszott szerintem beszéld meg vele jòzanul.
Az alkohol zavaros döntést okozhat.
Azután döntsétek el mi legyen de szerintem ez alapból nem igazán jó ha ott van egy másik nő és nem lehet vele. Inkább akkor ne csináljatok ilyet, főleg ha még szereted ezek után is
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!