Kezdőoldal » Szexualitás » Heteroszexualitás » Lányok! Számotokra mitől...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Lányok! Számotokra mitől unalmas egy pasi?

Figyelt kérdés
2024. ápr. 5. 19:51
 1/7 anonim ***** válasza:
100%
Pl nincs benne semmi izgalmas, semmi egyéniség, stb...
2024. ápr. 5. 19:52
 2/7 anonim ***** válasza:
57%
Átlagos,átlagos dolgok éredklik, nincsen benne semmi extra amitől kitünne a többi pasi közül
2024. ápr. 5. 19:58
 3/7 anonim ***** válasza:
100%

Két perc beszélgetés után eldöntöd, erre nincs szabály, csak olyan körülírás amit az #1-es is írt. Mintha azt kérdeznéd, mitől finom egy étel. Megkóstolod és eldöntöd.

Megjegyzem ami az egyik embernek finom, az egy másiknak nem biztos, hogy az! S aki az egyik embernek uncsi, az lehet másnak még érdekes lehet.

2024. ápr. 5. 20:54
 4/7 anonim ***** válasza:
100%
Aki nem hajlandó kilépni saját keretekből.
2024. ápr. 5. 23:30
 5/7 anonim ***** válasza:
100%

Ez elég szubjektív hogy kinek mi az unalmas. Számomra az ha nem tudunk jól elbeszélgetni, nincs semmi értelmes mondanivalója, nem dob be témákat, beszűkült és csak egy bizonyos/néhány dologról lehet vele beszéli stb

Összességében akinek nincs semmi a személyiségében amitől megfogna. Úgyis mondhatni hogy nincs egyénisége, rutinszerűen csinálja a dolgait, nincs semmi nagyobb életcélja, egysíkúak hétköznapjai.

2024. ápr. 6. 00:24
 6/7 anonim ***** válasza:
100%
Engem az untat, akivel nem tudok mély, számomra tartalmas beszélgetéseket folytatni, meg akinél kimerülnek a közös programok a sorozatnézésben meg az évi 2-3 éttermezésben.
2024. ápr. 6. 02:14
 7/7 anonim ***** válasza:
100%

Nekem most pont olyan unalmas a barátom, amilyennek a 6-os leírta. Semmilyen programot nem akar kb. Kettesben, szinte szexkapcsolattá silányult a dolog. Hiába jo vele ez a része, nekem ez a kapcsolat kevés. Annyit nem beszél magáról, mikor lesz a szabadsága, de a legjobb haverjaval megbeszélte, hogy mennek mindennap edzeni azon a héten. Családjának bemutatni nem akar.

1 év után ezt nem is unalmasnak, inkább csak céltalannak neveznem, meg szánalmasnak, hogy nem beszéli meg velem, hogy ő ennél többet nem szeretne. Természetesen szakítani fogok, csak épp nem vagyok az országban, pedig ha működött volna a dolog, akkor még részemről az is ment volna hogy véglegesen hazaköltözöm. Még egy red flag volt, hogy ha kiutaztam 2 hétre dolgozni, egy idő után már semmi féle hiányzom neki érzést nem láttam rajta. Sosem látogatott meg kint, csak megvárta amíg hazajővök. Ergo semmi energiát nem rakott bele az elejétől kezdve.

2024. júl. 6. 18:09

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!