Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » Lányok! Hogyan bókoljon...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Lányok! Hogyan bókoljon nektek a pasi, miket dicsérjen? Szép a szemed már unalmas, nem?

Figyelt kérdés

"Nagyon csinosan nézel ki"

"Szép a hajad"

Stb...........

Ezek elcsépelt mondatok vagy szeretitek ezeket hallani?

Miket dicsérjen rajtatok a pasi? Vagy belső tulajdonságot dicsérjen?

2016. ápr. 24. 22:00
1 2
 1/13 anonim ***** válasza:
97%
Azt, ami tényleg tetszik neki. Ha a szemem, akkor azt, de betanult szöveget, vagy előre kitaláltat ne mondjon. Legyen őszinte!
2016. ápr. 24. 22:02
 2/13 anonim ***** válasza:
95%
én csak akkor örülök ezeknek ha tényleg komolyan is gondolja és nem csak sablonszövegeket használ, hogy jó benyomást keltsen.. szóval azt mondd amit gondolsz róla legyen az bármi ami pozitív, belső vagy külső tök mindegy
2016. ápr. 24. 22:05
 3/13 anonim ***** válasza:
100%

Jelzem, hogy férfi vagyok, de nekem a kérdésből az jön le, hogy nem érted a bókolás lényegét.

Szted ez egy indokolatlan és fölösleges, de szemmel láthatóan célravezető eszköz, mely a pinához segí téged.

Az igazság az, hogy a célja az, hogy a nő különlegesnek érezhesse magát a jelenlétedben.

Hogy mi a kardinális különbség?

Az egyiknél egy sablont használsz és "várod" az ellenértéket, a másiknál pedig egy, az adott nőre szabott, egyedi dolgot adsz neki és az a célod, hogy lubickoljon benne.

Egyetlen egészséges nő sem fog tudni konkrét bókot ajánlani.

Nézd meg a lányt és amit egyedinek találsz rajta vagy tudod, hogy büszke rá/sokat foglalkozott vele, arra érdemes valami frappánsat, de nem bizalmaskodót mondani.

2016. ápr. 24. 22:05
 4/13 anonim ***** válasza:
100%
Ezen a Bëlga számon mindig szakadok. :D https://www.youtube.com/watch?v=3OeqNbJsIno
2016. ápr. 24. 22:09
 5/13 anonim ***** válasza:
95%

Én mondjuk tudom hogy ha azt mondják hogy szép a szemed az legalább igaz. :D a többség utána kijelenti hogy úristen sose mondott még ilyen elcsépeltet, de tényleg hatalmas szemeid vannak. :D

Azt mond amit tényleg a legszebbnek látsz rajta. Ennyire egyszerű, most nem kell azon gondolkodni hogy ez elcsépelt e vagy sem. :)

De egy egyszerű gyönyörű vagy is épp elég. Mond amit gondolsz! :)

2016. ápr. 24. 22:09
 6/13 A kérdező kommentje:

Van egy lány,aki tetszik nekem és vele szeretnék összejönni.

Levágatta a haját,de gondolom vagy 3millió X hallotta,hogy "jéé,levágattad a hajad,milyen jól áll".

Valami olyasmit akarok amit nem hall naponta 5 embertől.

2016. ápr. 24. 22:12
 7/13 Sunshinedoll ***** válasza:
MINDENT! Főleg az eszemet, a humoromat dicsérje, meg a fenekemet és a sminkemet, azt szeretem hallani.
2016. ápr. 24. 22:41
 8/13 anonim ***** válasza:

valahogy így

https://www.youtube.com/watch?v=Qg-Gb7acduM

csak közben ne birizgáld a villany órát :D

2016. ápr. 24. 22:52
 9/13 anonim ***** válasza:
100%
3-as, szívemből szóltál.
2016. ápr. 24. 22:54
 10/13 anonim ***** válasza:
100%

Mindent szeretek hallani, de mindez ne csak addig tartson, míg sikerül ágyba cipelni... Én azokat a bókokat értékelem, amiket akkor mond ki egy férfi, ha már több ideje együtt vagyok vele, teszem hozzá, hogy ekkor már a legritkább esetben mondanak lósz-rt se. XD

Szóval ennyi, most lehet hogy szeretem azt hallani egy idegentől, hogy szép a szemem, de nem esek hasra, mert tudom, hogy pár hónap után dől el minden.

2016. ápr. 24. 23:08
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!