Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Lányok! Hogyan bókoljon nektek a pasi, miket dicsérjen? Szép a szemed már unalmas, nem?
"Nagyon csinosan nézel ki"
"Szép a hajad"
Stb...........
Ezek elcsépelt mondatok vagy szeretitek ezeket hallani?
Miket dicsérjen rajtatok a pasi? Vagy belső tulajdonságot dicsérjen?
Jelzem, hogy férfi vagyok, de nekem a kérdésből az jön le, hogy nem érted a bókolás lényegét.
Szted ez egy indokolatlan és fölösleges, de szemmel láthatóan célravezető eszköz, mely a pinához segí téged.
Az igazság az, hogy a célja az, hogy a nő különlegesnek érezhesse magát a jelenlétedben.
Hogy mi a kardinális különbség?
Az egyiknél egy sablont használsz és "várod" az ellenértéket, a másiknál pedig egy, az adott nőre szabott, egyedi dolgot adsz neki és az a célod, hogy lubickoljon benne.
Egyetlen egészséges nő sem fog tudni konkrét bókot ajánlani.
Nézd meg a lányt és amit egyedinek találsz rajta vagy tudod, hogy büszke rá/sokat foglalkozott vele, arra érdemes valami frappánsat, de nem bizalmaskodót mondani.
Én mondjuk tudom hogy ha azt mondják hogy szép a szemed az legalább igaz. :D a többség utána kijelenti hogy úristen sose mondott még ilyen elcsépeltet, de tényleg hatalmas szemeid vannak. :D
Azt mond amit tényleg a legszebbnek látsz rajta. Ennyire egyszerű, most nem kell azon gondolkodni hogy ez elcsépelt e vagy sem. :)
De egy egyszerű gyönyörű vagy is épp elég. Mond amit gondolsz! :)
Van egy lány,aki tetszik nekem és vele szeretnék összejönni.
Levágatta a haját,de gondolom vagy 3millió X hallotta,hogy "jéé,levágattad a hajad,milyen jól áll".
Valami olyasmit akarok amit nem hall naponta 5 embertől.
Mindent szeretek hallani, de mindez ne csak addig tartson, míg sikerül ágyba cipelni... Én azokat a bókokat értékelem, amiket akkor mond ki egy férfi, ha már több ideje együtt vagyok vele, teszem hozzá, hogy ekkor már a legritkább esetben mondanak lósz-rt se. XD
Szóval ennyi, most lehet hogy szeretem azt hallani egy idegentől, hogy szép a szemem, de nem esek hasra, mert tudom, hogy pár hónap után dől el minden.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!