Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
A pasim harangozik bennem. Így nincs sok jövője a kapcsolatunknak?

1-es vagyok
Nekem 15-16 cm és azt szokták mondani rá hogy egy jó átlagos, inkább az átlag felső határa. Meg kutyában így így van akinek túl mélyre megy.
Szóval a pasid kamuzik.

"Nem tudja a G pontomat stimulálni"
Esélyes, hogy a G-pont nem is létezik. Ha pedig így van, senki sem tudja stimulálni. Budai Lotti erről (is) ír a Rizsporos hétköznapok című könyve 3. kötetében, ami a női szexualitás történetével foglalkozik.
És benne van a pakliban, hogy igaza is van:
"Ernst Gräfenberg első publikációja óta azonban a G-pontot anatómiailag nem sikerült stabilan meghatározni, orvosi bizonyíték nincs a létezésére, ezért az idegekkel gazdagon átszőtt "gyönyörgomb"-ot, az állítólag 8,1 milliméter hosszú és 3,6 milliméter széles G-pont létét, sokan inkább a tudományos spekulációk és tévhitek közé tartozónak tekintik.[2][3][4]"

Ha harangozik benned, miért a hosszára vagytok kivancsiak? A vastagság ilyenkor a fontos, oké, hogy a férfiak nem értik, mert ők sajnos semmit nem tudnak a női testről, de hogy egy nőnek is el kell magyarázni, az kemény...
A g pont ha létezik (amit az előttem szóló is kétségbe vont), az pedig a hüvely bemenettől nincs messze, azt akár ujjakkal is el lehet érni...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!