Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Nagyon bunkó de nagyon jó vele a szex, vagy intelligens de egy csapnivaló vele a szex?
Figyelt kérdés
Kinek melyik jön be?ápr. 4. 20:31
1/5 anonim válasza:
Ha csak szexpartnernek kéne, akkor az első.
20N
3/5 anonim válasza:
Az intelligens emberek nemtől függetlenül többnyire jobban teljesítenek az ágyban (is). Ennek főként az az oka, hogy jobban uralják az testüket és könnyebben rájönnek mire vágyik a partnerük.
4/5 anonim válasza:
A szex mindig jó ha ki tudom elégíteni a lányt és romantikusan hozzám bújik, csókolgat. Csak sajnos én sose elégültem ki, és utána a lány sem akart többet találkozni velem.
Elárulva, csalódottan, depressziósan érzem magam, mert nem tudom, hogy ki az, aki megmaradna mellettem, aki elfogad és szeret amilyen vagyok, és hiába az intelligenciám, ha nincs közösség ahol használhatom.
5/5 anonim válasza:
Mivel nem csak két választási opció van, így egyik sem. Nem óhajtok kompromisszumot kötni, akkor inkább megyek tovább, szerencsére mindig van választási lehetőség.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!