Kezdőoldal » Szexualitás » Heteroszexualitás » Tényleg létezik még ilyen pasi?

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Tényleg létezik még ilyen pasi?

Figyelt kérdés
35 éves házasságban élő édesanya vagyok. A városban ahol lakom néhány hónappal ezelőtt megismerkedtem egy tőlem fiatalabb sráccal. Többször beszéltünk már Instagramon, többször el is hívott kávézni, amire örömmel mondtam igent. A legérdekesebb része a dolognak, hogy sosem tett még szexuális utalásokat felém, más férfiakkal ellentétben és azt mondta, hogy tiszteletben tartja azt, hogy van férjem (korábban ezt senki sem mondta nekem) és nem akar "úgy" közeledni hozzám, de valamiért van egy olyan megérzésem, hogy idő kérdése és ő is szexet akar majd tőlem. Lehet rosszul gondolom, de szerintem jogos a megérzésem, viszont nagyon csodálom, hogy hónapok óta beszélgetünk és nem hoz fel szexuális utalásokat. Van még remény, nem halt ki a férfiakból az úriemberség?
2024. ápr. 4. 15:37
1 2
 11/13 anonim ***** válasza:
18%
Az hogy valaki nem akar szexet egy nőtől az nem úriemberség, hanem aszexualítás, ami betegség.
2024. ápr. 4. 18:17
 12/13 anonim ***** válasza:
100%
Azt akarja elérni hogy már te kérdezz rá magadtól 🤭🤭
2024. ápr. 4. 19:37
 13/13 anonim ***** válasza:
54%
Te mit akarsz amúgy? Ha nem mondja , hogy megdugna, az a baj, ha igen, az.. Nem nem halt ki, csak nem vagyunk hülyék..
2024. ápr. 4. 21:22
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!