Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Tényleg létezik még ilyen pasi?
Figyelt kérdés
35 éves házasságban élő édesanya vagyok. A városban ahol lakom néhány hónappal ezelőtt megismerkedtem egy tőlem fiatalabb sráccal. Többször beszéltünk már Instagramon, többször el is hívott kávézni, amire örömmel mondtam igent. A legérdekesebb része a dolognak, hogy sosem tett még szexuális utalásokat felém, más férfiakkal ellentétben és azt mondta, hogy tiszteletben tartja azt, hogy van férjem (korábban ezt senki sem mondta nekem) és nem akar "úgy" közeledni hozzám, de valamiért van egy olyan megérzésem, hogy idő kérdése és ő is szexet akar majd tőlem. Lehet rosszul gondolom, de szerintem jogos a megérzésem, viszont nagyon csodálom, hogy hónapok óta beszélgetünk és nem hoz fel szexuális utalásokat. Van még remény, nem halt ki a férfiakból az úriemberség?2024. ápr. 4. 15:37
2/13 anonim 

válasza:

Ennek semmi köze az úriemberséghez, mellett legalább 10 másik nővel játsza az eszét, valószínű van akit dugjon, türelmesen vár, amíg beérsz te is. Most azt nem kommentálom, hogy házasemberként, miért csinálod ezt az élettársaddal.
3/13 anonim 

válasza:

Tiszteletben tartja hogy van férjed, és nem akar kényszer döntés elé állítani, és várja hogy te nyiss, és hidd el onnantól kezdve beindul
4/13 anonim 

válasza:

Az egy baromság, hogy arra számítasz hogy nem akar szexelni. Lehetséges hogy nem akar, de erről nyíltan, lazán kéne beszélni. Arról is ha szexelni akar veled (miértne akarna) és arról is ha te meg valamiért nem akarsz. Nem kéne ilyen kimondatlanul sunnyogni, telibe egyenesen megbeszélni, ki mit akar, nem akar.
5/13 anonim 

válasza:

Szóval a nem akar szexelni, azt semmiképpen sem kéne pozítiv tulajdonságként elkönyvelni. A nyiltságot egyeneséget azt igen.
6/13 anonim 

válasza:

AKkor neked kell lépned ha szexelni akarsz.
7/13 anonim 

válasza:

Lehet nem izgul a házas anyukákra, mik vannak 😶🤫
8/13 Noren1989 

válasza:

Hossszú etetésnek hívjàk, ha a szakszavat keresed rà.
9/13 anonim 

válasza:

Pontosan, hosszú etetés. Majd előbújik a szög a zsákból.
De jól tolja, mert látszik, hogy bejön ez neked, és ezt ő is tudja.
Egyébként, másik férfivel találkozni, programozni, nekem=megcsalás....
Lehet én vagyok régimódi, de ha van párom, akkor ellenkező neművel nem programozok.....
😔😔
10/13 anonim 

válasza:

Okos pasi lehet, és tuti hogy szexelni akar veled. Csak rafináltan fog hozzá.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!