Kezdőoldal » Szexualitás » Heteroszexualitás » Egy ilyen alkatú nőnek vannak...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Egy ilyen alkatú nőnek vannak mobilitási gondjai?

Figyelt kérdés

[link]

Arra gondolok, ami megjelenik a hétköznapokban. Pl nem bír annyit és olyan gyorsan sétálni, ezért akár csak egy bevásárlás is nehezebb. Szexben kevesebb póz megoldható, nehezebben köt-e ciőt, stb?

ui 1.: a képeket nem én vágtam ki, egy publikós képmegosztóról vannak, és a nő egy modell, nem sértek jogokat vele

ui 2.: a kérdésem komolya és nem bántó szándékú!

2024. ápr. 4. 14:20
 1/5 anonim ***** válasza:
62%
Normál séta nem gond, de a lendületes menés már probléma lehet. A szex általában nemn olyan intenzív tevékenység, ami problémát okozna.
2024. ápr. 4. 14:24
 2/5 anonim ***** válasza:
76%

Nekem volt ilyesmi, ennél ducibb partnerem is.

Nem volt gond soha a sétával, bevásárlással stb-vel sem, pedig én elég gyors léptű vagyok.

2024. ápr. 4. 14:26
 3/5 anonim ***** válasza:
41%

Hát az biztos.

Sőt december - január környékén még más gondjai is vannak, ugyanis akkor vannak a disznóvágások....🤣🤔

2024. ápr. 4. 14:27
 4/5 anonim ***** válasza:
64%

Persze, hogy nehezebben köt cipőt ekkora hassal.

Tuti szuszog is meg minden, kifullad hamar. Szex, hát nem tudom, nem akarnám, hogy egy ilyen tank ugráljon rajtam lovaglóban.

2024. ápr. 4. 14:53
 5/5 anonim ***** válasza:
100%
Most miért kell lepontozni? Egy terhes nő is nehezen köti be a cipőjét, akkor ő nem? :D
2024. ápr. 4. 15:22

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!