Kezdőoldal » Szexualitás » Heteroszexualitás » Maszturbációt mert jó elhúzni...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Maszturbációt mert jó elhúzni sok időre? Ki mennyi időre tudja elhúzni?

Figyelt kérdés
2024. ápr. 4. 11:54
 1/4 anonim ***** válasza:

Pontosan mire gondolsz. Én van hogy egy hétig is úgy masztizok egy nap

többször hogy nem megyek el. Mindig megállok orgazmus előtt.

Aztán egy hét után amikor megvan az orgazmus sokkal jobb intenzívebb és sokszor több is jön.

De ma már azt is sikerült elsajátítani,hogy maszti során ha megfeszítem az izmomat odalent az orgazmus megvan,de sperma max egy egy csepp jön. Ez a magmegtartás ha jól emlékszem.

2024. ápr. 4. 12:04
 2/4 anonim ***** válasza:
#1, de az tuti nem káros, hogy élvezéskor izommunkával nem engeded kitörni? Én párszor a végét befogtam ilyenkor és rendesen fájt, ahogy megnőtt a nyomás a cerkában ejakulációnál.
2024. ápr. 4. 13:19
 3/4 anonim ***** válasza:
Akár 3-4 percre is eltudom huzni.
2024. ápr. 4. 15:32
 4/4 anonim ***** válasza:
100%
Gyakorlottabb polírozók elvileg ameddig akarják, amikor kezded érezni az ingert, akkor vagy lassítasz vagy megállsz, medenceizmokat elszorítod és utána folytatod a matyizást. Nekem volt, hogy 90 percig recskáztam, mert épp unatkoztam, aztán meguntam és vizelési inger miatt durrantottam, mert már nem élveztem annyira.
2024. ápr. 4. 16:06

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!