Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ha egy pasi nem kívánja a női feneket az miért lehet?
Nemrég volt egy olyan pasi az életemben aki semmit se akart kezdeni a fenekemmel (nyalás, szex, de még csak pl. bugyit szájjal lehúzni se), pedig az a tapasztalatom, hogy szeretni szokták.
(N/25)
Mert fenék fóbiája volt, vagy egy rossz élménye valaha!
Nekem nincs fenék fóbiám.
én pl. segg mániás vagyok.
puncinyaláskor a popsihoz is elkóbotol a nyelvem. csajom imádja
Kedves kérdező nő,Hölgy!
Én szingli pasiként meg pl ezeket mind imádom,szeretem,s élvezem,amiket az adott pasi,akivel voltál,nem akarta megtenni!
Imádom az adott nőt mindenhogyan kényeztetni,minden testtájékon,pl finom,gyengéd csókok is akár...
Cicike,bimbók,...s így lefele maximális kényeztetése,mert nálam a nő gyönyöre,elélveztetése akár egymás után többször is a legelső,s legfontosabb,s ez a popsira is vonatkozik!
Tehát szívesen megismernélek,beszélgetnék veled privátban,és akár bármi lehet,amit mindketten szeretnénk.
Én semmi jónak nem vagyok sosem az elrontója.
#18:
Írj.
Kedves kérdező nő,Hölgy,írtam privit,ahogy kérted!
Remélem,hogy megkaptad,s hogy nem írtam semmi rosszat,vagy bántót.
18-as voltam,s vagyok
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!