Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Szex után, ha 4-5x elélvez a pasi, mennyi ideig nem kívánja utána?
Figyelt kérdés
2021. jan. 19. 15:25
1/9 anonim válasza:
Hogyan lehet elelvezni 4-5x egy szex után?
Én tuti kipróbálnám egyből megint
2/9 A kérdező kommentje:
Szex közben ha nem volt érthető
2021. jan. 19. 15:39
3/9 anonim válasza:
Szex közben 4-5x? Szerintem én utána 2-3 napig tuti nem kívánnám.
4/9 anonim válasza:
A pasi ha egyszer elélvez egy hétig nem kivánja.
A pasi ha egyszer elélvez három napig nem kivánja.
A pasi ha egyszer elélvez két napig nem kivánja.
.
.
.
.
A pasi ha egyszer elélvez 5 percig nem kivánja.
(Na most ugyanezt futtasd végig a többszörös elélvezésekkel!)
5/9 anonim válasza:
Szex után elelvezni olyan, mint zápor után esernyőt használni. 🤣
6/9 anonim válasza:
Aszongya' hogy... függ olyasmitől mint: mennyire kívánod a partnert, előtte hányszor élveztél, mennyire vagy fáradt, hány éves vagy, milyen alapból a libidód stb. stb. stb.
Szóval van aki utána 3 napig, más meg "lezavar" délelőtt 3 spriccet de délután már megint csinálná. Egyénfüggő.
7/9 anonim válasza:
Nálam 24 óra alatt 4 elélvezés a nagyon max, több nincs, az már fáj. Utána kell vagy 15-20 óra a következőhöz. 24f
8/9 anonim válasza:
Hát simán elfárad az ezredes , szóval kívánja nem kívánja nem fog tisztelegni.... illetve igen érzékeny ha napi több bevetésen vesz részt.
9/9 anonim válasza:
Simán megy 6-7x is... Másnap ugyanúgy kívánom... Sőt van amikor jobban.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!