Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Van aki kizárólag lelki társat keres itt?
Figyelt kérdés
Van itt olyan, aki függetlenül attól, hogy házas vagy sem, kizárólag lelki társat keres az ellenkező nemből. Csak emiatt van fent.2024. ápr. 3. 10:52
1/16 anonim 

válasza:

Én nem keresek itt senkit. 23/N.
2/16 anonim 

válasza:

Ha lelki társat keresel akkor miért szexuális kategória és miért kell ellenkező neműnek lennie?
4/16 anonim 

válasza:

Nem hiszem. Gondolom azt takarja neked, hogy aki beszélget és hasonszőrű dolgokról tudnak írogatni. Ha van is, soha nem fog kiderülni, hogy két lány avagy két fiú ír egymásnak. Egyszerűen megérik egymást, de keresni szerintem nem keres senki. Marha veletlen itt minden.
5/16 A kérdező kommentje:
Nem mondtam hogy keresek, csak kérdést tettem fel. Hogy miért ellenkező nemű? Talán jobban meg tudják érteni egymást...
2024. ápr. 3. 11:16
6/16 anonim 

válasza:

Minden olyan ember akik érzelmileg egy nevezőn tudnak lenni, mindegy, hogy milyen neműek. A neveltetéstől függ. Van akiket hasonló érzelmi viharok neveltek amiről értelmesen tud beszélni, írni. Átadni a saját gondolatát és megérti a másik oldalt is. Ez pluszban mind attól is függ, hogy mennyir e éredt érzelmileg is az egyén. Epmátia, intuició. Ezektől függ. Nem az ellenkezőnemtől.
7/16 anonim 

válasza:

Van mert én is keresgélek.
Csak a kérdésből nem derül ki, hogy a kérdező milyen nemű!
9/16 A kérdező kommentje:
Mint írtam, én nem keresek, csak egyszerű kérdést tettem fel. Ebből kifolyólag teljesen mindegy, hogy a kérdező milyen nemű!
2024. ápr. 3. 11:54
10/16 anonim 

válasza:

Nem keresel de azért nem vetnéd el a lehetőséget ha rád irna egy nő. Gondolom :D
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!