Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Lányok, Nektek is volt már olyan, hogy masszázson izgató volt az érintés?
Figyelt kérdés
Nem, nem erotikus masszázs... De amikor érzékeny területek közelében masszírozott, felizgultam.
Úgy is, hogy női masszőrhöz mentem.
2024. ápr. 3. 08:34
3/9 anonim 

válasza:

Igen akkor én is mindig felizgulok..L
6/9 anonim 

válasza:

Nem vagyok olyan ,de női masszőrnél kellemes érzés volt amikor időnként "oda ért a keze",bugyi volt rajtam.
7/9 anonim 

válasza:

Igen, de női masszőrhöz járok.
28n
8/9 anonim 

válasza:

Mikor a mell környékén járnak a masszőrök általában izgalmi állapotba jövök , nyilván nem mutatom de nekem az gyenge pont.
9/9 anonim 

válasza:

Nálam a derekamnál érzékeny, ott vannak olyan pontok amibe belebizsergek. Soha nem szólok érte, sőt van, hogy azon a területem több ideig kérem.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!