Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Lányok, nehéz számotokra hűségesnek lenni egy párkapcsolatban?
Szerintem mindenkiben ott a kis ördög és a kíváncsiság. Milyen lehet mással. Főleg ugye mikor szimpatikus az illető.
De nyilván itt az önmegtartóztatás a lényeg. Engedünk e a csábításnak vagy nem.
De mondjuk ezt így leegyszerűsíteni is elég érdekes. Az élet nem fekete és fehér azt tegyük hozzá.
Aki szeretne mással is k_rni, az minek megy bele komoly kapcsolatba?
Halálra van ítélve az ötlet, vagy talán jobb évekig/évtizedekig görcsölni? Milyen jó is így élni...
Esküszöm nem értem, innen is látszik, hogy azt sem tudjátok (akinek inge), hogy mit akartok.
F/31, dugópajtival. :)
Nem. Megkapok mindent amit elvárok. Mind lelkileg, mind testileg.
Akkor miért rúgnám fel egy fél órás afférért?
Abszolút nem nehéz. Eleve nagyon ritkán tetszik meg valaki, soha senkire nem néztem rá hogy "fu de szexi de megdugnám", szingliként se szexelgettem se ismerkedtem. Engem megnyugtat a gondolat hogy van kihez hazamenni, összebújni, és abszolút nem ijesztő hogy más pasi aki amúgy se érdekel kiesik.
Ez kapcsolatban faszán működik, a szingliségből viszont nehezen visz ki, hisz mindenki full érdektelen és kedvem sincs megismerni őket.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!