Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Kollégák állandóan bámulják a fenekem. Viszont az összes fél kezdeményezni... Miért szerintetek? (N)
Figyelt kérdés
ápr. 2. 21:45
41/44 anonim válasza:
Kérdező nő,szingli pasiként én is szívesen beszélgetnék,ismerkednék veled privátban,ha lehet.
42/44 anonim válasza:
Én próbálom nem nézni a kolléga nők fenekét mert nem akarom hogy rosszat gondoljanak rólam, kikezdeni nem akarok velük még kitalálnák hogy zaklatom őket, meg amilyen pletykásak a kollégák biztos kibeszélnének a ki offolnának.
25/F
43/44 anonim válasza:
Nekem már volt annyi kudarcos próbálkozásom munkahelyen, továbbá zavaros, katyvaszos kavarásokban is volt részem (amikor bizalmadba férkőznek meg közelednek feléd, de aztán kiderül, hogy csak szórakoznak, cicáznak veled, de utóbb te viszed el a balhét, és kiderül, hogy rádvernek mindent, dobnak és elárulnak gond nélkül, ha arról van szó, de még zaklatással is megvádolnak), hogy én már nem kezdeményezek senkinél semmit. Ha akar egy nő valamit tőlem, adjon egyértelmű jeleket.
44/44 anonim válasza:
Talán azért mert nem azért bámulják amiért akarnak valamit, vagy mert annyira bomba lenne. Biztos van aki csak nézi ,és addig se kell dolgozni
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!