Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Kollégák állandóan bámulják a fenekem. Viszont az összes fél kezdeményezni... Miért szerintetek? (N)
Volt egy kolléganőm nagyon jó segge volt, nézték is :)
De mindenkinek volt vagy feleség élettárs barátnő...
Én személy szerint nem szeretem a munkahelyi kapcsolatokat. Utána csak probléma van belőle. Bejött más kollégának is, szemet vetett rá a főnök, miért ennyit-annyit keresel, miért a túlóra, ezzel-azzal is jóban vagy, megy a pletyka meg a ki a nagyobb rosszarc, akár már akkor is, ha még nem volt zárva a kapcsolat.
Nem éri meg.
Plusz én olyan személyiség vagyok aki ahol tud szeret segíteni a párjának, meg úgy általában az embereknek. Egyszer fordult elő, hogy aktuális párom és én egy vállalatnál dolgoztunk. A sokadik munkahelyi sztorizgatás után otthon átmentem az irodájukba tiszta vizet önteni egy elmérgesedett vitára... Mint kiderült a heteken át panaszolt kolléga amúgy teljesen értelmes és jófej volt, a sok apróság amin meg barátnő kiakadt egy 5 perces beszélgetéssel megoldható.
Mondjuk végül csúnya szakítás lett annak a kapcsolatnak a vége, de az már más történet.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!