Kezdőoldal » Szexualitás » Heteroszexualitás » Kollégák állandóan bámulják a...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Kollégák állandóan bámulják a fenekem. Viszont az összes fél kezdeményezni... Miért szerintetek? (N)

Figyelt kérdés

ápr. 2. 21:45
1 2 3 4 5
 31/44 anonim ***** válasza:
100%
stresszes munkahelyi környezetben nyugtatja a látvány.. nekem ezt egy pasi kollégám mondta anno akire rá szóltam hogy ne bámuljon már, nem jött be és irritáló volt.. nem bírtam ki hogy ne szóljak oda (nyilván akkor amikor ő ott maradt a többiek meg elmentek szünetre, kulturáltan próbáltam)
ápr. 3. 03:08
 32/44 anonim ***** válasza:
76%
Azt esetleg el tudod képzelni hogy elérd hogy kezdeményezni akarjanak veled a kiszemelt kollégáid? Úgy értem, hogy a tudtukra adhatnád hogy nyitott vagy a flörtölesre esetleg. Nincs kizárva hogy érdemes egy kicsit neked is “engedned”… Nem mindenki elég bátor hogy meg tegye az első lépést amit ráadásul valószínű meg is akar. Lehet hogy csak jeleket kéne adnod. Mondjuk mikor megfújod a parazsat egy tábortűznél. Beindulna valszeg magátol is a tűz, csak könnyebben megy egy kis segítséggel. Feltéve ha te is elég bátor vagy☝️.
ápr. 3. 03:36
 33/44 Istvan485 ***** válasza:
34%
A munka helyemen szinten vannak jó csajok sokkal beszélek de a kezdeményezni nem szeretnek természetesen ha kettesben lennék velük és mondjuk valamilyen jelet adna akkor lehet csak egy pl ha nem visel melltartót akkor bátrabban kezdeményez a férfi!!!
ápr. 3. 04:27
 34/44 anonim ***** válasza:
37%
Életképtelen, gyáva kisfiúk😪
ápr. 3. 05:12
 35/44 Istvan485 ***** válasza:
24%
Inkább a diszkréció 56 éves ff
ápr. 3. 05:39
 36/44 anonim ***** válasza:
76%
Nem tudom, lehet hogy ők vagy te kapcsolatban vannak. Vagy szimplán, csak tetszik a feneked nekik.
ápr. 3. 07:16
 37/44 anonim ***** válasza:
76%

Volt egy kolléganőm nagyon jó segge volt, nézték is :)

De mindenkinek volt vagy feleség élettárs barátnő...

ápr. 3. 07:23
 38/44 anonim ***** válasza:
100%

Én személy szerint nem szeretem a munkahelyi kapcsolatokat. Utána csak probléma van belőle. Bejött más kollégának is, szemet vetett rá a főnök, miért ennyit-annyit keresel, miért a túlóra, ezzel-azzal is jóban vagy, megy a pletyka meg a ki a nagyobb rosszarc, akár már akkor is, ha még nem volt zárva a kapcsolat.

Nem éri meg.

Plusz én olyan személyiség vagyok aki ahol tud szeret segíteni a párjának, meg úgy általában az embereknek. Egyszer fordult elő, hogy aktuális párom és én egy vállalatnál dolgoztunk. A sokadik munkahelyi sztorizgatás után otthon átmentem az irodájukba tiszta vizet önteni egy elmérgesedett vitára... Mint kiderült a heteken át panaszolt kolléga amúgy teljesen értelmes és jófej volt, a sok apróság amin meg barátnő kiakadt egy 5 perces beszélgetéssel megoldható.

Mondjuk végül csúnya szakítás lett annak a kapcsolatnak a vége, de az már más történet.

ápr. 3. 09:16
 39/44 anonim ***** válasza:
44%
Hmm, hol dolgozol? :D
ápr. 3. 09:19
 40/44 anonim ***** válasza:
82%
Popsi bámulás pasi szokás..L
ápr. 3. 09:28
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!