Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miért nézik le azokat a férfiakat akik nem tudnak nőt szerezni?
Figyelt kérdés
Mi az oka hogy nagyon rosszat gondolnak az emberek azokról akik valamilyen okból kifolyólag nem tudnak nőt szerezni?2024. ápr. 2. 01:15
1/15 anonim 

válasza:

Az, hogy a szerezni szót használja, mint egy zsebkendőre.
2/15 anonim 

válasza:

Ha valami nem megy, az nem véletlen...
3/15 anonim 

válasza:

Mert bénák és az evolúció ki is fogja szelektálni őket szerencsére.
4/15 A kérdező kommentje:
Itt is látom a gyűlölködést, mi ennek az oka? Ezek az emberek senkinek nem ártanak akkor miért kell őket utálni?
2024. ápr. 2. 02:03
5/15 anonim 

válasza:

Szerintem nem gáz, de ha nem tesznek érte, hogy legyen barátnőjük és inkább sajnáltatják magukat vagy a nőket szidják meg azt mondják minden nő egy pénz éhes csitri na ott már van gond
6/15 anonim 

válasza:

Nem lenézik azokat...
Hanem akinek van párja arra sokkal jobban odafigyelnek.
Nekem volt már olyan hogy fél évig senki sem volt és ahogy lett kb rá 2 hétre lehetett volna másik 2 is.Nyilván nem egyszerre.
7/15 anonim 

válasza:

Nagyon goromba, unintelligens dolog emberre azt mondani, hogy szerezni.
9/15 anonim 

válasza:

Engem pont az ellenkezője miatt irnak le!
Állítólag a farkam után megyek,pedig csak keresem az igazit!
10/15 anonim 

válasza:

Én nem nézek le senkit, minden okkal történik, megpróbálom megérteni a miértet.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!