Kezdőoldal » Szexualitás » Heteroszexualitás » Amelyik nő csak szexre kell,...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Amelyik nő csak szexre kell, az miért a férfiakat hibáztatja?

Figyelt kérdés
Nyilvánvalóan megvan az oka, miért nem akarnak vele párkapcsolatot. Nemde?
2024. márc. 10. 09:31
1 2
 1/12 anonim ***** válasza:
100%
Igen, de valószínűleg ott a probléma, hogy olyan pasikat választ, akik képtelenek normális kapcsolatra. Ennek az okát kell megfejteni.
2024. márc. 10. 09:39
 2/12 anonim ***** válasza:
100%
Amelyik nő nekem másra se kellene, az szexre sem. Szerintem arra gondolsz mikor valaki külsőre vonzó emiatt sokan próbálkoznak nála, de a személyiségével már bajok vannak. Erőszakos, gonosz, akármi.
2024. márc. 10. 09:41
 3/12 A kérdező kommentje:
Képtelenek? Ez csak annyi, hogy nem akarnak "normális" kapcsolatot azzal a konkrét nővel
2024. márc. 10. 09:42
 4/12 anonim ***** válasza:
Hát nem tudom.. Ha nem is akartam hosszútávú kapcsolatot minden nővel, akivel szexeltem, de ha esetleg gyorsan lefeküdtünk, utána igen is szakítottam időt rá, hogy megismerjem.
2024. márc. 10. 09:46
 5/12 anonim ***** válasza:
42%

Akkor az a férfi se problémázzon, aki csak arra jó, hogy fizesse a csaj cuccait/hobbijait/lakhatását stb. Mert ugye ezzel sincs semmi baj. Érthető, hogy az a faszi nem jó másra.

Sajnos ezt sok pasas ugye nem érti, és itt hisztiznek a neten. Pedig egyértelmű a dolog. Nem?

2024. márc. 10. 10:25
 6/12 A kérdező kommentje:
5-ös, írj ki saját kérdést, ne az enyém alatt licitáljál!
2024. márc. 10. 10:27
 7/12 anonim ***** válasza:
38%
Miért? Mi zavar benne? xD Nem tetszik, hogy meg lehet fordítani a dolgokat, és kiderül, hogy a pasik is ugyanolyan kihasználhatóak? :D
2024. márc. 10. 10:32
 8/12 A kérdező kommentje:
Nem a fordítással van bajom, hanem azzal hogy ez nem ide való. OFF topic
2024. márc. 10. 10:34
 9/12 anonim ***** válasza:
46%
Nos, ez ilyen. Egy rosszindulatú, negatív, gyalázó komment. Ez illik ehhez a kérdéshez. :)
2024. márc. 10. 10:38
 10/12 anonim ***** válasza:
52%

Szép kis "fordítás" Csak épp az a probléma, hogy a szex kapcsán mindig a nő dönt végül. Kivéve a nemi erőszakok esetén de azt most természetesen ne vegyük ide, hiszen nem normális helyzet.

Tehát a nőé a végső döntés, lesz vagy nem lesz szex. Ha valaki hitvány alakot engedett magába aki átverte, akkor rosszúl döntött, de az ő döntése volt hogy el akarta hinni. Ráadásul a hazugságot pártolja és erősíti ezzel, hogy tényleg az jut be a női bugyikba, aki tisztességtelen a nőkkel.

És akkor ennek ellenpéldája lenne ahol egy nő meg hiteget és kihasznál, átver egy férfit? Ott nem a hazug fuckboyokkal tol ki, hanem pont a rendes férfiakkal akik bután és naívan hisznek neki hogy majd talán lesz vmi, de mivel itt is a nőé a végső szó, eszébe sincs velük szexelni, csak kihasználják.

Szóval ez nem annyira átfordítás, mindkét esetben a nő hibás vagy erkölcstelen/aljas viselkedése és döntése vezet a problémához. Csak az egyikben elkövető, a másikban áldozat.

2024. márc. 10. 13:14
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!