Kezdőoldal » Szexualitás » Heteroszexualitás » Mitől nem megy a szex, mitől...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mitől nem megy a szex, mitől lesz rossz?

Figyelt kérdés

Történet röviden:

Pár hónapig fűzött egy srác, nagy volt a kémia közöttünk,vonzódtunk egymáshoz, sokat csókolóztunk.......én már érzelmeket is tápláltam iránta,őt nem tudom,de úgy tűnt,többet is érez. Sokat találkoztunk,szóval barátok is voltunk.

Én rendes kapcsolatot is el tudtam volna vele képzelni,de ő csak egy szexet akart..... nekem sosem volt előtte ilyen kapcsolatom.....csak tartós kapcsolatban volt szex. Nem is értem miért mentem bele. :(

De a szex az nem ment vele, nekem nem ment. Egyszerűen nem tudtam ellazulni. Belementem abba is, hogy gumi nélkül csináljuk,majd vigyáz.

Bunkón,lekezelően kezdett velem viselkedni, a pózokat nagyon gyorsan váltogatta. Nekem fontos a csók,vagy a melleim izgatása,de szex közben szinte hozzám sem ért,csókoltam volna ,de elfordult inkább. Mintha unta volna az egészet, így szex közben, mondtam hagyjuk abba, nekem ez nem megy. Nagyon fel volt háborodva.... de én nem éreztem vele jól magam.

Életem legrosszabb szexe volt. :(

Egyszerűen nem értem,hogy miért nem tudtunk összehangolódni, holott vágytunk egymásra. :( Sosem fordult ilyen elő velem.

2024. ápr. 1. 08:47
1 2
 11/16 A kérdező kommentje:
Igen,sajnos nem kellett volna bele mennem ebbe. :(
2024. ápr. 1. 10:02
 12/16 anonim ***** válasza:
100%
Nos, legközelebb (remélhetőleg) okosabb leszel.
2024. ápr. 1. 10:16
 13/16 A kérdező kommentje:
Nem lesz legközelebb,csak tartós kapcsolatban lesz szex. Nem nekem való ez.
2024. ápr. 1. 10:30
 14/16 anonim ***** válasza:
100%
Így van bár ilyenekből tanul az ember.
2024. ápr. 1. 13:08
 15/16 anonim ***** válasza:
Hány évesek vagytok?
2024. ápr. 1. 13:19
 16/16 A kérdező kommentje:
Ő 26, én 25 éves vagyok.
2024. ápr. 1. 13:28
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!