Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miért van az, hogy egy nő szereti gatyába élveztetni a pasiját?

Akkor ne is akarj tőle semmit. Kamuzgatni, fantáziálgatást tényként beállítani tisztességtelen dolog. De a faszundor sem kevésbé beteges, és akár ez is állhat a dolog hátterében
Szóval menekülj, ha esetleg közelítene! Tipikus problémás csaj.
#1 #3 voltam

Ha nem szoktatok beszélgetni, akkor honnan ismered és honnan tudod, hogy szereti amit írtál???? WTF... Vagy ha a barátját ismered és tőle tudod, akkor miért nem tőle kérdezed meg? Vagy nem mesélte senki hanem szoktad látni az utcán ahogy a barátját a gatyájába élvezteti ugye? XD Jézus ereje...
#6 Nem is állítottam soha olyat hogy akarnék tőle valamit, ezt nem értem honnan szedted.
#9 a barátja a munkatársam ő mesélte hogy mikor csókolóznak otthon van hogy ilyet csinál a barátnője de nem mertem rákérdezni hogy miért csinálja ezt meg milyen körülmények között.

Ja értem. Hát figyelj, igazából nem kell hozzá semmilyen különösebb ok, valamiért ez izgatja a nőt és ennyi.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!