Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
El tudom élveztetni a páromat hamarabb mint gondolná?
Figyelt kérdés
Úgy értem hogy ő mindig nagyon koncentrál, amikor elmegy, és sokáig is tart, szeretném csak pusztán kíváncsiságból kipróbálni hogy el tud e menni hamarabb és ha nem számít rá akkor kevésbé stresszel e rá? Meg tudom én ezt csinálni vele? Hogy hamarabb elmenjen, úgy hogy nem számít rá?2021. febr. 2. 13:09
1/6 A kérdező kommentje:
Remélem érthető a kérdés, ha nem, megpróbálom átfogalmazni.
2021. febr. 2. 13:09
2/6 anonim válasza:
Mi az hogy nem számít rá?:D És amúgy férfiről vagy nőről van szó?
Szerintem nem az a lényeg, hogy milyen gyorsan tud elmenni, hanem hogy élvezze. Nem feltétlen azért tart sokáig neki, mert rástresszel. Nem mindenki "gyorstüzelő":)
3/6 A kérdező kommentje:
Férfi. Egy ideig élvezi, aztán közel kerül az orgazmushoz, de nem megy el, hanem rágörcsöl, és onnantól nagyon hosszú. Meg egyikünknek sem olyan jó mint a rágörcsölés előtt.
2021. febr. 2. 13:29
4/6 anonim válasza:
Nem... ha tudja kontrollálni magát akkor megy el amikor úgy érzi "ideje" van. Nálatok nem ez a probléma, hanem hogy rágörcsöl. Csak nyugi, a szex nem lóverseny, nem arról szól ki hányszor, hogyan, mennyi idő alatt, hanem hogy amíg együtt vagytok addig élvezzétek!
5/6 anonim válasza:
Ha neki fejben gátolja valami, te tehetsz bármit, nem fog hamarabb elmenni. Ezt az okot kéne megfejteni és megszüntetni!
6/6 anonim válasza:
"de nem megy el, hanem rágörcsöl" Akaratlagos? Mi az (ebben!), hogy rágörcsöl? Mire? Tényleg nehéz elképzelni a leirásodbol, hogy mi is történik?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!