Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Tényleg vannak hétköznapi "hős"-ök, akik spriccelősre tudnak élveztetni egy nőt?
Na itt már mindjárt jelentkezni fog néhány önjelölt, hogy na ő majd...
A squirting viszont nem technika, hanem egyéni adottság kérdése (mint a hüvelyi orgazmus), vagy képes vagy rá, vagy nem. Egyébként felesleges kergetnek a squirting-et inkább engedd el magad és élvezd a szexet!
Én nem találkoztam ilyennel. De olyannal hogy nem tud felkelni, piros az arca és félig elájult... azzal igen. Sőt, szerencsésebb napokon el is ájul.
Ehhez nem kell hősnek lenni, csak kicsit állatiasnak.
Én elvileg jól nyalok, de még nem találtam meg olyan nőt csak egyet aki tudott spriccelni, szóval ez a nőn múlik.
F
Egyszer egy halott nőt addig dugtam, míg fel nem támadt...
Ez annak számít?
Pàrommal néha sikerül elérnünk, megfelelő előjátèk, egy kiadós nyalàssal, aztàn szexelünk ès mikor a vègèt járom, addig ujjazom, nagyon a Gpontja felè nyomva (nèha kicsit a külső oldalról is megnyomva-másik kèzzel), ameddig nem hallom, hogy nagyon lucskos már a hüvelye, ès akkor csak 1-2perc kell már ès van hogy csak kifolyik a kezemen de van hogy spriccel is.
Nyilvàn egy egymàsnak esős gyors durva szex alatt ez nem valósul meg.
Sok kényeztetès a titka szerintünk.
Elsőre szégyellte, azóta meg szinte kiköveteli:))
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!