Kezdőoldal » Szexualitás » Heteroszexualitás » Mit gondoltok arról az egyetem...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mit gondoltok arról az egyetemista lányról aki elmegy egy 40es éveiben járó faszival egy hétre Olaszországba? (Kerlek ne trágár válaszokat írjatok)

Figyelt kérdés
2024. márc. 31. 09:31
1 2
 11/19 anonim ***** válasza:
A lány elment az apjával utazgatni egy hetet.
2024. márc. 31. 11:25
 12/19 anonim ***** válasza:
Még nem voltam negyven, de velem is jött már el lány nyaralni, úgy, hogy pár hete ismertük egymást. Leveleztünk, néhányszor beszéltünk telefonon, egyszer találkoztunk előtte személyesen, majd mentünk egy hétre nyaralni.
2024. márc. 31. 11:46
 13/19 anonim ***** válasza:
Tudja mit csinál ezért kiviteti kelleti magát , kitartott akar lenni szex által . Nem tudja mit tesz naív aztán koppan amikor tapizza ráveti magát a pali és elrohan feljelenteni mert zaklatták . Olvasson Vajna Andras életeről meg dubajis hirhedt témákban .
2024. márc. 31. 13:41
 14/19 anonim ***** válasza:
Őszintén mondom hogy ...
2024. márc. 31. 13:46
 15/19 anonim ***** válasza:
34%
A lányról semmit, a f.szi meg egy szánalmas, hogy egy egyetemista lányt ezzel nyűgöz le. Kérdés az hogy a nyaralásért mit vár cserébe, mert értelemszerű hogy korlátlan szexet.
2024. márc. 31. 13:52
 16/19 xKakashix ***** válasza:
82%
#15 Ha 40 évesen megtehetnéd, hogy elvigyél magaddal egy 18-20 éves jó csajt te nem élnél a lehetőséggel? Ugyan már ne legyünk álszentek.
2024. márc. 31. 14:03
 17/19 anonim ***** válasza:
45%

Én 47 vagyok, van egy 24 éves lány aki szerintem bárhova eljönne velem, de én meg nem akarom, olyan szánalmasnak érzem az ilyesmit. Kb velem egyidős nők érdekelnek.

(Nem a 15ös vagyok)

2024. márc. 31. 14:08
 18/19 anonim ***** válasza:
Szerencsés :)
2024. márc. 31. 20:21
 19/19 anonim ***** válasza:
100%
Én voltam 40-essel külföldön. A “korlátlan szex” max. napi 1, mivel én megmondtam, hogy nem fogok egész nap a hotelben dögleni. Azért nem utazok el, hogy napi 5x megdugjanak egy hotelben, azt otthon is lehet bakker.
2024. márc. 31. 20:56
1 2

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!